Arkadaşlar ufkunuzu açın bu nasıl daraltıcı konuşmak elbette okulu bırakmasi kötü ama adam ben calismicam demiyor okumayacağım diyorOkulu sadece ders sananlar olması ya da gittiği okul sadece dersten ibaret olan kişiler var, çok yazık. 20 yaşına geldiğinde utanmadan babandan para mı isteyeceksin?
Hahahahah. Sizin hiç güzel bir eğitim hayatınız olmadı mı? Lisede yurt dışı gezisine gittim, harika arkadaşlar edindim, hocalarımla projeler de yaptım. Hem kendimi geliştirdim hem de çok eğlendim. Siz yaşamayı bilmiyorsunuz. Evde yatıp oyun oynamak istiyorum diyen birinin de sanayide çalışacağını sanmıyorum. Biraz sosyalleşip kültürlenmek nedir öğrenseniz keşke.Arkadaşlar ufkunuzu açın bu nasıl daraltıcı konuşmak elbette okulu bırakmasi kötü ama adam ben calismicam demiyor okumayacağım diyor
Şuan sanayide sadece iş kıyafetleri satan bir abimizin dükkanı aylık 10 k ciro yapıyor inanın yeterli gençler
Her şey para mı hacimArkadaşlar ufkunuzu açın bu nasıl daraltıcı konuşmak elbette okulu bırakmasi kötü ama adam ben calismicam demiyor okumayacağım diyor
Şuan sanayide sadece iş kıyafetleri satan bir abimizin dükkanı aylık 10 k ciro yapıyor inanın yeterli gençler
Baya mantıklı konuştunuz arkadaşlar iş kendinizde bitiyor kültürlü olmakta zeki olmakta kendini sen geliştirdikten sonra okulun ne alakası var örneğin ?? Sen yurtdışına gittin diye herkes lisede yurtdışına mi çıkıyor ?Hahahahah. Sizin hiç güzel bir eğitim hayatınız olmadı mı? Lisede yurt dışı gezisine gittim, harika arkadaşlar edindim, hocalarımla projeler de yaptım. Hem kendimi geliştirdim hem de çok eğlendim. Siz yaşamayı bilmiyorsunuz. Evde yatıp oyun oynamak istiyorum diyen birinin de sanayide çalışacağını sanmıyorum. Biraz sosyalleşip kültürlenmek nedir öğrenseniz keşke.
Kendini geliştirsin kültürlensin yeterli buda celal hocamın dediği gibi Türkiye'de üniversite okumak 4 yıl zaman kaybıdırHer şey para mı hacim
Tüm hayatının mı böyle geçmesini istiyorsun? Evleceksin ama lise terk olacağından evlenecek kız bulamayacaksın. İş desen asgari ücretli amele işleri dışında çok bir tercihin yok. Eğer mirasın falan varsa onları mı yersin yoksa onlarlan ticarete mi atilirsin orasını bilemem fakat eğer yoksa eğitim isteyen işleri unut derim.yani hocam büyük ihtimal herkes kızacak ama itiraf ediyorum ben evde yatıp kalmak oyun oynamak istiyorum
ailen ömrünün sonuna kadar yanında olmayacak. eğer kendi hayatını idame ettirebilecek bir iş bulabiliyorsan okumak zorunda değilsin. babanın milyarları yoksa, şu an okula gitmeyip, işe de gitmeyip evde yatıp oyun oynamak ileride seni çok zora sokar. hem okumamış, hem de zanaat sahibi olmayan vasıfsız bir insan olursun. yapabileceğin işler çok kısıtlı olur. o da seni işe alırlarsa.derslerime çalışmıyorum çalışmakta isteyemiyorum
aylık 10 bin ciro çok yüksek bir para değil bunun yarısı gider olur 4*5 bin anca kalırArkadaşlar ufkunuzu açın bu nasıl daraltıcı konuşmak elbette okulu bırakmasi kötü ama adam ben calismicam demiyor okumayacağım diyor
Ne iş yapıyorsun?Hahahahah. Sizin hiç güzel bir eğitim hayatınız olmadı mı? Lisede yurt dışı gezisine gittim, harika arkadaşlar edindim, hocalarımla projeler de yaptım. Hem kendimi geliştirdim hem de çok eğlendim. Siz yaşamayı bilmiyorsunuz. Evde yatıp oyun oynamak istiyorum diyen birinin de sanayide çalışacağını sanmıyorum. Biraz sosyalleşip kültürlenmek nedir öğrenseniz keşke.