Neler Yeni

liseyi bitirmek şartmı

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Okulu sadece ders sananlar olması ya da gittiği okul sadece dersten ibaret olan kişiler var, çok yazık. 20 yaşına geldiğinde utanmadan babandan para mı isteyeceksin?

faustiN

80+
Okulu sadece ders sananlar olması ya da gittiği okul sadece dersten ibaret olan kişiler var, çok yazık. 20 yaşına geldiğinde utanmadan babandan para mı isteyeceksin?
Arkadaşlar ufkunuzu açın bu nasıl daraltıcı konuşmak elbette okulu bırakmasi kötü ama adam ben calismicam demiyor okumayacağım diyor
:)
Şuan sanayide sadece iş kıyafetleri satan bir abimizin dükkanı aylık 10 k ciro yapıyor inanın yeterli gençler 😂

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Sınıfta kalmak için dersleri hiç umursaman lazım yani derse girip kafayı koyup yatman lazım onun haricinde kalmak çok zor illa bir şekilde liseyi bitir meslek hayatına atıl

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Arkadaşlar ufkunuzu açın bu nasıl daraltıcı konuşmak elbette okulu bırakmasi kötü ama adam ben calismicam demiyor okumayacağım diyor
Şuan sanayide sadece iş kıyafetleri satan bir abimizin dükkanı aylık 10 k ciro yapıyor inanın yeterli gençler 😂
Hahahahah. Sizin hiç güzel bir eğitim hayatınız olmadı mı? Lisede yurt dışı gezisine gittim, harika arkadaşlar edindim, hocalarımla projeler de yaptım. Hem kendimi geliştirdim hem de çok eğlendim. Siz yaşamayı bilmiyorsunuz. Evde yatıp oyun oynamak istiyorum diyen birinin de sanayide çalışacağını sanmıyorum. Biraz sosyalleşip kültürlenmek nedir öğrenseniz keşke.

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Her şey para mı hacim

faustiN

80+
Hahahahah. Sizin hiç güzel bir eğitim hayatınız olmadı mı? Lisede yurt dışı gezisine gittim, harika arkadaşlar edindim, hocalarımla projeler de yaptım. Hem kendimi geliştirdim hem de çok eğlendim. Siz yaşamayı bilmiyorsunuz. Evde yatıp oyun oynamak istiyorum diyen birinin de sanayide çalışacağını sanmıyorum. Biraz sosyalleşip kültürlenmek nedir öğrenseniz keşke.
Baya mantıklı konuştunuz arkadaşlar iş kendinizde bitiyor kültürlü olmakta zeki olmakta kendini sen geliştirdikten sonra okulun ne alakası var örneğin ?? Sen yurtdışına gittin diye herkes lisede yurtdışına mi çıkıyor ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her şey para mı hacim
Kendini geliştirsin kültürlensin yeterli buda celal hocamın dediği gibi Türkiye'de üniversite okumak 4 yıl zaman kaybıdır

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
yani hocam büyük ihtimal herkes kızacak ama itiraf ediyorum ben evde yatıp kalmak oyun oynamak istiyorum
Tüm hayatının mı böyle geçmesini istiyorsun? Evleceksin ama lise terk olacağından evlenecek kız bulamayacaksın. İş desen asgari ücretli amele işleri dışında çok bir tercihin yok. Eğer mirasın falan varsa onları mı yersin yoksa onlarlan ticarete mi atilirsin orasını bilemem fakat eğer yoksa eğitim isteyen işleri unut derim.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,687
İsim
Taha yücel
Eğer okumucaksan bile liseyi bitirmemi öneririm iş bulurken hiç olmasa orta okul ilk okul mezunu olmassin

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,175
İsim
Abdullah Aydoğdu
Orta okul mezununu kasiyer bile yapmazlar.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
derslerime çalışmıyorum çalışmakta isteyemiyorum
ailen ömrünün sonuna kadar yanında olmayacak. eğer kendi hayatını idame ettirebilecek bir iş bulabiliyorsan okumak zorunda değilsin. babanın milyarları yoksa, şu an okula gitmeyip, işe de gitmeyip evde yatıp oyun oynamak ileride seni çok zora sokar. hem okumamış, hem de zanaat sahibi olmayan vasıfsız bir insan olursun. yapabileceğin işler çok kısıtlı olur. o da seni işe alırlarsa.

bıraktım

80+ Bronze
aylık 10 bin ciro çok yüksek bir para değil bunun yarısı gider olur 4*5 bin anca kalır

majorw0w

80+ Silver
Ne iş yapıyorsun?

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz