TahaCel
80+ Platinum
Dahası
Her okulda böyle bence bizim okul da böyle ama bizim sınıf allahtan böyle değil bu konuda sansliyim
Kanka sen yanlış değilsin kendini bozmadan devam et aslında çağ yanlış çok kötü zamana denk gelmişsinYav arkadaşlar konuyu kısaca geçiyorum. Ben lise 3'üm zaten lise 1'i virüsten göremedik. Neyse vesselam ortaokul yıllarım makaralı muhabbetli eğlenceli güzel bir şekilde geçtik iyiydi yani. Ortaokuldayken liseyide bunun 2 katı güzellikte olur diye düşünürdüm hep. Çünkü kime sorsam lise yıllarım en iyisi diyordu herkes. Benimde liseden beklentim öyle dizilerdeki gibi kolej havasında veyahutta başka bir şey değildi. Aksine bu sayko liseliler diye zamanında bir tabir vardı ya, heh aynı onun gibi bir şey olur zannediyordum. Hani ortamı güzel sohbeti muhabbeti iyi olan arkadaşlar eğlenceli maceralı her gün yeni bir olayın olduğu tarzında bekliyordum. Yav liseye bir geçtim arkadaşlarıma bakıyorum biri Allah'a küfür eden tip, biri her gün depresyondan depresyona giriyor, biri bir şey anlatıyor gram komik gelmiyor, diğerlerine bakıyorum yeni nesil tiktok kekoları Sorum şu ben mi yanlışım yoksa geldiğim lise mi kötü? Yanlış anlamayın kendimi üstün görme gibi bir durumum yok ama önceden tanıştığım insanlardan dolayı mıdır nedir ben bir türlü alışamadım ya.
Gittiğin lise ile alakalı eğer düzgün bir semtin lisesine gidiyorsan biraz daha kavgadan gürültüden uzak durgun olur.Yav arkadaşlar konuyu kısaca geçiyorum. Ben lise 3'üm zaten lise 1'i virüsten göremedik. Neyse vesselam ortaokul yıllarım makaralı muhabbetli eğlenceli güzel bir şekilde geçtik iyiydi yani. Ortaokuldayken liseyide bunun 2 katı güzellikte olur diye düşünürdüm hep. Çünkü kime sorsam lise yıllarım en iyisi diyordu herkes. Benimde liseden beklentim öyle dizilerdeki gibi kolej havasında veyahutta başka bir şey değildi. Aksine bu sayko liseliler diye zamanında bir tabir vardı ya, heh aynı onun gibi bir şey olur zannediyordum. Hani ortamı güzel sohbeti muhabbeti iyi olan arkadaşlar eğlenceli maceralı her gün yeni bir olayın olduğu tarzında bekliyordum. Yav liseye bir geçtim arkadaşlarıma bakıyorum biri Allah'a küfür eden tip, biri her gün depresyondan depresyona giriyor, biri bir şey anlatıyor gram komik gelmiyor, diğerlerine bakıyorum yeni nesil tiktok kekoları Sorum şu ben mi yanlışım yoksa geldiğim lise mi kötü? Yanlış anlamayın kendimi üstün görme gibi bir durumum yok ama önceden tanıştığım insanlardan dolayı mıdır nedir ben bir türlü alışamadım ya.
Valla ayniYav arkadaşlar konuyu kısaca geçiyorum. Ben lise 3'üm zaten lise 1'i virüsten göremedik. Neyse vesselam ortaokul yıllarım makaralı muhabbetli eğlenceli güzel bir şekilde geçtik iyiydi yani. Ortaokuldayken liseyide bunun 2 katı güzellikte olur diye düşünürdüm hep. Çünkü kime sorsam lise yıllarım en iyisi diyordu herkes. Benimde liseden beklentim öyle dizilerdeki gibi kolej havasında veyahutta başka bir şey değildi. Aksine bu sayko liseliler diye zamanında bir tabir vardı ya, heh aynı onun gibi bir şey olur zannediyordum. Hani ortamı güzel sohbeti muhabbeti iyi olan arkadaşlar eğlenceli maceralı her gün yeni bir olayın olduğu tarzında bekliyordum. Yav liseye bir geçtim arkadaşlarıma bakıyorum biri Allah'a küfür eden tip, biri her gün depresyondan depresyona giriyor, biri bir şey anlatıyor gram komik gelmiyor, diğerlerine bakıyorum yeni nesil tiktok kekoları Sorum şu ben mi yanlışım yoksa geldiğim lise mi kötü? Yanlış anlamayın kendimi üstün görme gibi bir durumum yok ama önceden tanıştığım insanlardan dolayı mıdır nedir ben bir türlü alışamadım ya.