Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
Amazon
Bangood
Aliexpress
Gearbest
Bangood
Aliexpress
Gearbest
Amazonun teknik servisine fazlasıyla güveniyorum, Teknik servise gönderirken ücretsiz mi tam olarak bilmiyorum.İlk dediğim Amazondan sonra ilk.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani UK'den aldığım teknoloji ürününü servise göndereceğim zaman UK'ye göndermem lazım mı? Eğer UK'ye gidecekse gönderim masrafı üründen pahalı olur herhalde ?Amazonun teknik servisine fazlasıyla güveniyorum, Teknik servise gönderirken ücretsiz mi tam olarak bilmiyorum.
Mesela yakın bir zaman içinde Amazon Tr üzerinden Almanya satıcısından ekran kartı aldım. Gönderirken ücretsiz gönderiyorum. Yüksek ihtimal teknik servise gönderirken ücretsiz gönderiyorsunuzdur. Şu ana kadar teknik servislik pek bir şey yaşamadım.Yani UK'den aldığım teknoloji ürününü servise göndereceğim zaman UK'ye göndermem lazım mı? Eğer UK'ye gidecekse gönderim masrafı üründen pahalı olur herhalde ?
O nası oluyor? AMAZON TR'den aldın ve Almanya'dan mı gönderildi?Amazon Tr üzerinden Almanya satıcısından
Evet Amazon TR'den aldım ama Almanya'dan gönderildi.O nası oluyor? AMAZON TR'den aldın ve Almanya'dan mı gönderildi?