4gb ekran kartıyla madencilik oluyormu?
Bende rtx 2080 var yapsam ayda getirisi ne kadar olur hesapladım 400tl felan getirisi oluyor ama dogrumudurEthereum ve Bitcoin kazılamıyor ama böyle (şimdilik) dandik "sikke"ler kazılabiliyor.
zannetmem suan en yuksek seviyelerinde yukselede bilir de tabi emin konusmuyorum suan en yuksek degerlerine ulasti kripto paralar dusus olur anca bu saatten sonra rezervler azaliyor cunkurx 5500 xt 4 gb ile litecoin kazmak mantıklı mı ? ani bir patlama olacak gibime geliyorda o yüzden
elektirik faturasını boşverirsek kartın ömrü tükenene kadar 2000 tl nin üstünde kar eder miyimzannetmem suan en yuksek seviyelerinde yukselede bilir de tabi emin konusmuyorum suan en yuksek degerlerine ulasti kripto paralar dusus olur anca bu saatten sonra rezervler azaliyor cunku
4gb ile birsey kazanabileceginide zannetmiyorum
reis seni kazabilir miyim ?
beni kazelektirik faturasını boşverirsek kartın ömrü tükenene kadar 2000 TL nin üstünde kar eder miyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
reis seni kazabilir miyim ?
ekran kartını satıpyapamiyorum 6 gb vrama sahip değilim ama bana güzellik yaparsın sen değil mi
21 ekim.ekran kartını satıp
bunu al benceEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com