Argon X – MoleculePC
![moleculepc.com](https://moleculepc.com/wp-content/uploads/2020/10/favicon-100x100.png)
Lityum V1 – MoleculePC
![moleculepc.com](https://moleculepc.com/wp-content/uploads/2020/10/favicon-100x100.png)
Ikisinden birini almayi dusunuyorum sizce bu piyasada guzel mi alinir mi?
psu hariç güzelde arada 2500tl var 2 sistemin alakası ne aanlamadım ?Argon X – MoleculePC
moleculepc.com
Lityum V1 – MoleculePC
moleculepc.com
Ikisinden birini almayi dusunuyorum sizce bu piyasada guzel mi alinir mi?
Suan butcem tam belli degil ikisinden biri olabilie o yuzden sordumpsu hariç güzelde arada 2500tl var 2 sistemin alakası ne aanlamadım ?
Nedenİkisi de hiç iyi görünmüyor.
Hoacaom piyasa kötü o yçzden pahalılıarSuan butcem tam belli degil ikisinden biri olabilie o yuzden sordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden
O yuzden 1. Sinde ventus var suan cogu ventuslu sistemler 8k falan o yuzden uygun geldi1.si pahalı
2. si Abdullah abinin sistemini araklamışlar gibi duruyor
Piyasaya göre bir tık pahalı bence gerçi ekran kartı bulması bile zor bu piyasada
Ventus Çok da iyi bir kart değil bence fiyatı pahalı ama size bırakıyorumO yuzden 1. Sinde ventus var suan cogu ventuslu sistemler 8k falan o yuzden uygun geldi
Aynen piyasa kotu fakat yapicak birsey yokHoacaom piyasa kötü o yçzden pahalılıar
birde psu lar çok güven vermedi gamegaraj olursa daha iyi psu yla toplayabilirimAynen piyasa kotu fakat yapicak birsey yok
Itopyadan vs baktim asus 1650 superli sistemler var hic asus ya da msi 1660 li bi sistem goremedim bende ileriye donuk olmasini istedigim icjn 6gb ekran ksrtli istiyorum baktigimdada tek ventus vardi onu sectimVentus Çok da iyi bir kart değil bence fiyatı pahalı ama size bırakıyorum
Game garaji bilmiyorum ya ekran kart markalari bi tik korkuttu msi ya da asus almak istiyorumbirde psu lar çok güven vermedi gamegaraj olursa daha iyi psu yla toplayabilirim
dediğim gibi çok iyi bir kart değil Ventus piyasada şuan ekran kartı stokların olmadığından fiyatlar çok yüksekItopyadan vs baktim asus 1650 superli sistemler var hic asus ya da msi 1660 li bi sistem goremedim bende ileriye donuk olmasini istedigim icjn 6gb ekran ksrtli istiyorum baktigimdada tek ventus vardi onu sectim