D davhonn 80+ Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 278 Dahası Reaksiyon skoru 31 İsim Davhonn 28 Mayıs 2024 #1 Lively wallpaper uygulamasını bi zamandır kullanıyorum gayet güzel fakat suan masaustu>kısısellestır kısmından normal bı fotograf koymaya calıstıgımda olmuyor.
Lively wallpaper uygulamasını bi zamandır kullanıyorum gayet güzel fakat suan masaustu>kısısellestır kısmından normal bı fotograf koymaya calıstıgımda olmuyor.
Erpol 80+ Bronze Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 1,213 Dahası Reaksiyon skoru 491 İsim Ertuğrul Bolat 28 Mayıs 2024 #2 hocam lively canlı duvar kağıdı uygulaması sabit resim koymak istiyorsanız lively uygulmasından simgesinden çıkış yapın.
hocam lively canlı duvar kağıdı uygulaması sabit resim koymak istiyorsanız lively uygulmasından simgesinden çıkış yapın.
D davhonn 80+ Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 278 Dahası Reaksiyon skoru 31 İsim Davhonn 28 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Erpol yazmış: hocam lively canlı duvar kağıdı uygulaması sabit resim koymak istiyorsanız lively uygulmasından simgesinden çıkış yapın. Devamı için tıklayın... simgesinden cıkıs yapmak ne bılmıyorum , lıvely wallpaperı sıldım
Erpol yazmış: hocam lively canlı duvar kağıdı uygulaması sabit resim koymak istiyorsanız lively uygulmasından simgesinden çıkış yapın. Devamı için tıklayın... simgesinden cıkıs yapmak ne bılmıyorum , lıvely wallpaperı sıldım
Erpol 80+ Bronze Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 1,213 Dahası Reaksiyon skoru 491 İsim Ertuğrul Bolat 28 Mayıs 2024 #4 saatin orada simgesi olur sağ tık yapınca exit çıkış yazar ona tıklamalıydınız sildiğinize göre düzelmiştir.
saatin orada simgesi olur sağ tık yapınca exit çıkış yazar ona tıklamalıydınız sildiğinize göre düzelmiştir.