❌İndirim Bitti! Logitech C270 HD 720p Webcam 199'TL

Hocam bu nays nedir anlatabilir misiniz?
Artıları ve Eksileri nelerdir?
Papara gibi ödeme yöntemi aslında hocam iş bankası uygulaması aslında en stabil uygulamalardan biri. Bazı e ticaret sitelerinde %10 geri ödeme veriyor trendyol gibi. Sanal kart oluşturup kullanabiliyorsunuz

Papara gibi ödeme yöntemi aslında hocam iş bankası uygulaması aslında en stabil uygulamalardan biri. Bazı e ticaret sitelerinde %10 geri ödeme veriyor trendyol gibi. Sanal kart oluşturup kullanabiliyorsunuz
O zaman hemen oluşturuyorum :D
Peki Ziraat üzerinden Nays'a para atmak zahmetli ve süreç alan bir işlem mi?

Bu arada ref sistemi de vardı 10 ₺ 20 mi veriyordu. Ben para yüklemek için TEB kullanıyorum işlem ücreti vs almıyor fastle hep atıyorum saniyesinde geçiyor, ziraatte transfer ücreti olabilir

+18 isen aşşırı basit hocam. Sana ref vereyim 20tl kazanıyorsun sanırım. Sen kazanmadan da ben kesin kazanıyorum hocam sana zahmet 😁

**Ref özelden atıyorum**

Bu arada ref sistemi de vardı 10 ₺ 20 mi veriyordu. Ben para yüklemek için TEB kullanıyorum işlem ücreti vs almıyor fastle hep atıyorum saniyesinde geçiyor, ziraatte transfer ücreti olabilir
Bilgi için çok teşekkür ederim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+18 isen aşşırı basit hocam. Sana ref vereyim 20tl kazanıyorsun sanırım. Sen kazanmadan da ben kesin kazanıyorum hocam sana zahmet 😁

https://naysapp.tr.go.link/?adj_t=gro6z40&adj_label=0bfcdcce-153a-4d2f-9574-bd6df9f9436 9
23'üz hocam, birazdan kayıt olurum :D

Bu arada yüksek ihtimal iptal olacak siparişler göreceğiz

Eline sağlık umarım gelir bu gece bi kaç sipariş verdim fiyatlara noldu böyle

En çok değerlendirilen ürünlerde bu satıcıdan alanlar diyince max 4 yorum gözüküyor iptal garantili isteyen denesin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,429
Üyeler
187,051
Son üye
oguzhandnz
Geri