merhaba arkadaşlar c505 modeline bakıyordum 800 lira civarıydı şimdi bi sitede 1.950 gibi bir fiyatı var sizce alınır mı twitch yayınları yapcam da almışken iyisini mi alsam bir kere alıcam sonuçta ama kararsızım
parası önemli değil diyorsan alabilirsin.Hocam bence indirimli yakalamaya çalışın aciliyeti yoksa
c505 650 lira şuan kardeş onu mu alsam iyi midir ki almışken de iyi alayım dedim ama kararsızımHocam bence indirimli yakalamaya çalışın aciliyeti yoksa
Mesaj otomatik birleştirildi:
parası önemli değil diyorsan alabilirsin.
kardeş öyle evet ama 2.eller bile uçuk istiyor 1.3 1.5k felan ee garanti yok bişey yok az daha ekler sıfır alırım diye düşündümm görüntü kalitesi felan netmidir c920 twitch yayın youtube içerik felan çekicem oyunÜrün çok kaliteli. Ama fiytı biraz yükselmiş. İkincielde 920/920s pro/922 gibi ürünlerden bul al. Garanti önemli bile değil. Kamera düzgün çalışsın zaten bozulan bişey değil. Yayın için çok iyi gidiyor. 920s pro kullandım. Muazzam kaliteliydi.
Gayet net. İncelemeler vardır. Ürünü kullanan kişi sayısı oldukça çok zaten. 1080p’de elgato(5k₺) dışında alınacak kaliteli modeller neredeyse bir elin parmağını geçmez 3ü bunlarkardeş öyle evet ama 2.eller bile uçuk istiyor 1.3 1.5k felan ee garanti yok bişey yok az daha ekler sıfır alırım diye düşündümm görüntü kalitesi felan netmidir c920 twitch yayın youtube içerik felan çekicem oyun
800 900 vericem diye 1k daha koyar daha kaliteli alırım dedim ama uygun geldiği için 2.5k dan başlıyor artık c920 knkaHocam bence indirimli yakalamaya çalışın aciliyeti yoksa
parası önemli değil diyorsan alabilirsin.
2. el mantıklı olabilir bu konuda daha uyguna almak içinyoutubeden incelemelere baktım da bir de kullanan arkadaşlar varsa diye sormak istedim ondan
800 900 vericem diye 1k daha koyar daha kaliteli alırım dedim ama uygun geldiği için 2.5k dan başlıyor artık c920 knka
2.elleride yüksek fiyat istiyolar kanka hem nasıl güvenicem öyle hiç almadım 2.el garantisi felan yok bozuktur söylemez adam dertsiz başıam dert2. el mantıklı olabilir bu konuda daha uyguna almak için