Logitech DFGT Gaz Pedalı gıcırtısı

Ahmet İ.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,544
Gaz pedalına basınca biraz gıcırtı yapıyor, WD-40 sıksam bir sorun oluşturur mu?
Nasıl kesebilirim sesi?

Alttaki vidaları sök, kapağı çıkar. Gaz pedalının geriye gitmesi için içeride demir yay var. Yayın üzerine WD40 sık düzelir.

Alttaki vidaları sök, kapağı çıkar. Gaz pedalının geriye gitmesi için içeride demir yay var. Yayın üzerine WD40 sık düzelir.
Sökmeden pedal altındaki boşluktan sıksak düzelmez mi?

Denemeden bilemeyiz.
Pedal setinin altını açtım ve gaz pedalı yayını yerinden çıkartıp bir kenarda iyice WD40 ile spreyledim.

Baktım ses yine devam ediyor, tekrar kapattığım yeri açtım ve elimde Würth Silikon Sprey vardı aynı şekilde yayıda yerinden çıkartıp tekrardan iyice yağladım, ses %90 azaldı.

Pedal setinin altını açtım ve gaz pedalı yayını yerinden çıkartıp bir kenarda iyice WD40 ile spreyledim.

Baktım ses yine devam ediyor, tekrar kapattığım yeri açtım ve elimde Würth Silikon Sprey vardı aynı şekilde yayıda yerinden çıkartıp tekrardan iyice yağladım, ses %90 azaldı.
Spreyi sıkıp yayı oynatmak lazım ki aralara girsin. O yüzden boldan boldan sıkmak lazım.

Spreyi sıkıp yayı oynatmak lazım ki aralara girsin. O yüzden boldan boldan sıkmak lazım.
Yayı yerinden çıkartıp denedim, yine bir gıcırtı var bir bölgede. Normal herhalde bu gıcırtı, gitmiyor çünkü bir türlü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,792
Üyeler
190,977
Son üye
omergktp
Geri