F310 Daha Mantıklı .Hocam 700 TL fark ile f710 almaya değermi sizce. Kablolu veya Kablosuz benim için fark etmez
kablosuz alHocam 700 TL fark ile f710 almaya değermi sizce. Kablolu veya Kablosuz benim için fark etmez
Hocam kablosuzda ekstra özelliklerde var diyolar birde kablosu herhalde inceymiş yinede alınır mı? ?F310 Daha Mantıklı .
Bende Var 2-3 Defa Kullandım En Fazla .
Kablosu İnce Değil Standart .Hocam kablosuzda ekstra özelliklerde var diyolar birde kablosu herhalde inceymiş yinede alınır mı? ?
Titreşim motoru farkı var. F710 daha iyi ama bence aradaki fiyat farkına değmez.Hocam kablosuzda ekstra özelliklerde var diyolar birde kablosu herhalde inceymiş yinede alınır mı? ?
Tetik hassasiyeti ve malzeme kalitesi çok daha iyi dendiKablosu İnce Değil Standart .
Aradaki Fark Sadece Kablosuz Olması Harici Bir Fark Yok .
Yok Be F710'den Çok Şikayet Eden Vardı Ben Bu Yüzden F310 Aldım .Tetik hassasiyeti ve malzeme kalitesi çok daha iyi dendi
Kopma Sorunu Var Diye Almamıştım Sen Hiç Yaşadın Mı Hocam ?İkisi de kullandım ama F710 daha çok kullandım. F710 tercih ederim.
Hayır. 7 yıl boyunca hiç yaşamadım.Yok Be F710'den Çok Şikayet Eden Vardı Ben Bu Yüzden F310 Aldım .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kopma Sorunu Var Diye Almamıştım Sen Hiç Yaşadın Mı Hocam ?
Şans Mı DiyelimHayır. 7 yıl boyunca hiç yaşamadım.
Çevremdeki kimse yaşamadı. Herkese aldirmisimdir herhalde.Şans Mı Diyelim
Yorumlarda Çok Gördüm Vazgeçtim Bu Yüzden .