Neler Yeni

Logitech g 102 alınır mı? daha fp ürün var mı

Evet görecek göreceği için de onu öneriyorum dediklerinizin hiçbir mantığı yok şuan.Güncel olarak elimde birsürü kaliteli mouse var bunlar arasında bile ince ufak farklar var.
Peki hocam mantığı yok haklısınız. (Sanırım yorum yapmak için ürünler hakkında deneyim kazanmamamız lazım) neyse sizin dediğinizi daha doğrudur hocam.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Peki hocam mantığı yok haklısınız. (Sanırım yorum yapmak için ürünler hakkında deneyim kazanmamamız lazım) neyse sizin dediğinizi daha doğrudur hocam.
Kusura bakmayın ama iyilik yapacağım derken kösteklik yapmış gibi oluyorsunuz sert çıkıştıysam özür dilerim. G102den daha iyi bir alternatif var mı demiş arkadaş ben de var diyip onu atmışım.

onurfndkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Onur
Kusura bakmayın ama iyilik yapacağım derken kösteklik yapmış gibi oluyorsunuz sert çıkıştıysam özür dilerim. G102den daha iyi bir alternatif var mı demiş arkadaş ben de var diyip onu atmışım.
Rival 650 wireless nasıl mouse hocam kullanıyorum ama hiçbir özelliğini bilmiyorum. Yardımcı oluesan sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Rival 650 wireless nasıl mouse hocam kullanıyorum ama hiçbir özelliğini bilmiyorum. Yardımcı oluesan sevinirim
Sanırım 350 ya da 400IPS 1000hz g değeri de 35 vea 40tı sanırım. Fiyatını hak eden bir mouse değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama kullanıyorsan kötü de değil sadece daha ucuza daha iyileri var

Top Bottom