🔥LOGİTECH G 410 ATLAS SPECTRUM MEKANİK KLAVYE 1000TL🔥

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
432
Tuş düzeni en/ru olarak geçiyor ingilizce haflerin altında rusça da var ROMER-G switch var loginin kendi mekanik switch i 8 yıllık eski klavye nasıl sıfır satılıyor anlamadım ama amazon sonuçta sıkıntı çıkmaz herhalde yinede satın alırken dikkat edin https://www.amazon.com.tr/Logitech-...yerleşimi/dp/B01DVNUAN4?ref_=v_sp_product_dpx
1727439196230.jpeg

diğer sitelerdeki yorumlarında coil whine var diyen vardı, bide muhtemelen resmi logi garantili değil, ithalatçı garantili, çift tık sorunu vs olursa elde patlama riski var, onun harici fiyat fp

diğer sitelerdeki yorumlarında coil whine var diyen vardı, bide muhtemelen resmi logi garantili değil, ithalatçı garantili, çift tık sorunu vs olursa elde patlama riski var, onun harici fiyat fp
yok artık :D coil whine bundada mı çıkıyor canı ne bunun.
düşünsene oturuyorsun ses geliyor klavyede ya sabır dersin :D

Ne kadar çirkin bir model, eski A4Tech oyuncak tipli klavyelerine benziyor.

Rusya versiyon bunlarda garanti yok ben de geçen sene almıştım fiyatı 650 bandındaydı eski bir klavye beğenmedim kenarda duruyor 1 yıldır.

• Beğen
Reaksiyonlar: dedo
600 tl iken almayi dusunmustum. switchler cok cabuk bozuluyor diyorlar. bu nedenle almamistim. logitechin bu makinede kullandigi switch his olarka iyi olsa da tirknaklari kiriliyormus

Zamanında favori klavyem olan g910'un tkl hali gibi, keşke bunların tekrarı yapılsa ya çok isterdim

Çok yakisikliymis ses tekerleği ile numpad olsa alırdım.
Duvara dekorluk bile alınır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,592
Üyeler
185,130
Son üye
mamiaga03
Geri