Logitech G G213 Klavye Alınır mı ?

ugur3546

80+
Reaksiyon skoru
38
Bütçe
1500
LOGITECH G G213 RGB Klavyesi alınır mı bütçe 1500 tl ve bir çok siteden baktığımda (ak akçe gibi sitelerden de baktım ) diğer sitelerede 2000 tl üstü , baya indirime girmiş media markda

1761992338421.webp

Mekanik istemiyorsan küçük klavye istemiyorsan alınır

Mekanik istemiyorsan küçük klavye istemiyorsan alınır
kronik sorunu var mış bununda tuş takılması basmama sorunu v.s gibi ? 2000 tl civarında filan en fazla uygun fiyatlı güzel klavye yok mudur gamebooster mekanik hisli klavyesini aldım , aldıdığım günden beri tuşları takılıyor lanet etttim artık bunda da aynı sorunu yaşamak istemiyorum

Tuşlar çiziliyor bunun bir yerden sonra da bozulmuştu. Bende vardı ondan biliyorum ama bu fiyata mekanik daha iyi klavye bulabilirsin.

kronik sorunu var mış bununda tuş takılması basmama sorunu v.s gibi ? 2000 tl civarında filan en fazla uygun fiyatlı güzel klavye yok mudur gamebooster mekanik hisli klavyesini aldım , aldıdığım günden beri tuşları takılıyor lanet etttim artık bunda da aynı sorunu yaşamak istemiyorum
ben 2 yıldır kullanıyorum bilgisayarda da fazla vakit geçiririm ama hiçbir sorun yaşamadım zaten çok satılan ve kullanılan bir klavye bu ama mekanik istersen daha iyi seçenekler 2k civarına var ben mekanik ve sesli tuş sevmediğim için bunu almıştım

Bu fiyata daha iyileri vardır. Ancak g213'ü ortalama 5 senedir kullanıyorum bana hiç bir problem çıkarmadı çok memnunum. Ancak sorun yaşayan, memnun olmayan çok insan var bilgin olsun.

Bende var 1 senedir kullanıyorum mrdiamarkttan hiç bakmadan almıştım zamanında 1 senedir de kullanıyorum.Ara ara ışıkları yanmama sorunu olmuştu ama onun dışında sorun yok.Sana önerim daha güzel mekanik klavyeler alabilirsin havitten vs. bunlardan daha kaliteli olur.Hotswap al.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun olursa cevaplayabilirim aktif kullanıyorum

hyprex , ms, , logitech steeseris v.s gibi bilindik markaların 2000 tl civarında güzel klavyesi yokmudur numlocku olan rgb li

Geri