Logitech G G435 Kulaklık alınır mı?

ecChill

80+
Reaksiyon skoru
10
İyi günler dostlar okuldan dolayı laptop aldım ve yeni wireless/bluetoothlu bir kulaklık arayışındayım çok bütçem olmadığından dolayı 2. Ellere bakıyorum. Bakarken karşıma Logitech G435 Çıktı fiyat llarakta 1350 tl uygun geldi fakat kulaklığı daha önce denemediğimden dolayı emin olamadım aramızda deneyen veya en azından kulaklık hakkında bilgili arkadaşlar varsa ve yardımcı olabilirse sevinirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yazmayı unutmuşum kulaklığı oyun ve müzik dinlemek için kullanacağım hem pc hem telefon üzerinden kullanabilirim.

İyi günler dostlar okuldan dolayı laptop aldım ve yeni wireless/bluetoothlu bir kulaklık arayışındayım çok bütçem olmadığından dolayı 2. Ellere bakıyorum. Bakarken karşıma Logitech G435 Çıktı fiyat llarakta 1350 TL uygun geldi fakat kulaklığı daha önce denemediğimden dolayı emin olamadım aramızda deneyen veya en azından kulaklık hakkında bilgili arkadaşlar varsa ve yardımcı olabilirse sevinirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yazmayı unutmuşum kulaklığı oyun ve müzik dinlemek için kullanacağım hem pc hem telefon üzerinden kullanabilirim.
Normalde pek önereceğim bir kulaklık değil ama fiyatı baya uygunmus. Arkadaşım kullanıyor ses kalitesi olsun rahatlık olsun başarılı bir kulaklık. Ama mikrofonu öyle böyle kötü değil aşırı kötü. Benim 250 liralık Rampage kulaklığımın mikrofonu çok daha iyi. Ama ayrı olarak bir mikrofonunuz var ise tercih edebilirsiniz.

Normalde pek önereceğim bir kulaklık değil ama fiyatı baya uygunmus. Arkadaşım kullanıyor ses kalitesi olsun rahatlık olsun başarılı bir kulaklık. Ama mikrofonu öyle böyle kötü değil aşırı kötü. Benim 250 liralık Rampage kulaklığımın mikrofonu çok daha iyi. Ama ayrı olarak bir mikrofonunuz var ise tercih edebilirsiniz.
Oyunlarda falan performansı nasıl acaba arkadaşınız fps oyunlarında sorun yaşıyor mu?

Oyunlarda falan performansı nasıl acaba arkadaşınız fps oyunlarında sorun yaşıyor mu?
Yok hocam gayet memnun. Ayrıca dediğim gibi fiyatı baya uygunmuş sorunsuz ise alabilirsiniz her ne kadar mikrofonu berbat olsada.

Yok hocam gayet memnun. Ayrıca dediğim gibi fiyatı baya uygunmuş sorunsuz ise alabilirsiniz her ne kadar mikrofonu berbat olsada.
Herşeyi tam ve sorunsuzdu ilanda zaten param güvende ile satın alacagım yani deneme şansım da olucak. Bilgiler için teşekkùrler :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,204,549
Üyeler
192,404
Son üye
abdullahikz
Geri