logitech g pro çalışmıyor aldım usb ile bağlanınca windows aygıtı tanımadı diye hata verdi. ilk başta taktım çalıştı g hup indirdim sonra birden bağlantı kesildi. jak girişi ile çalışıyor ama usb bağladoğım zaman çalışmıyor.
kanka bende de öyle usb ile bağladığın zaman yazılımda eq ayarı yapman için öyle. eq ayarlarını istediğin gibi ayarlayabilirsin bunla ilgili bissürü şey var forumda bak onlara bi .logitech g pro çalışmıyor aldım usb ile bağlanınca windows aygıtı tanımadı diye hata verdi. ilk başta taktım çalıştı g hup indirdim sonra birden bağlantı kesildi. jak girişi ile çalışıyor ama usb bağladoğım zaman çalışmıyor.
G hubu silip dene. Çalışırsa G Hubda ayar yapman gerekirlogitech g pro çalışmıyor aldım usb ile bağlanınca windows aygıtı tanımadı diye hata verdi. ilk başta taktım çalıştı g hup indirdim sonra birden bağlantı kesildi. jak girişi ile çalışıyor ama usb bağladoğım zaman çalışmıyor.
hata veriyor kanka usb tanımıyor windovskanka bende de öyle usb ile bağladığın zaman yazılımda eq ayarı yapman için öyle. eq ayarlarını istediğin gibi ayarlayabilirsin bunla ilgili bissürü şey var forumda bak onlara bi .
haaa onu bilemem kankahata veriyor kanka usb tanımıyor windovs