Neler Yeni

Mavi Ekran Logitech g pro çalışmıyor

Darkdawn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Serdar
logitech g pro çalışmıyor aldım usb ile bağlanınca windows aygıtı tanımadı diye hata verdi. ilk başta taktım çalıştı g hup indirdim sonra birden bağlantı kesildi. jak girişi ile çalışıyor ama usb bağladoğım zaman çalışmıyor.

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bilim,fizik,biyoloji,transhümanizim,oyun,astronomi,ilkler tarihi,evrim.
logitech g pro çalışmıyor aldım usb ile bağlanınca windows aygıtı tanımadı diye hata verdi. ilk başta taktım çalıştı g hup indirdim sonra birden bağlantı kesildi. jak girişi ile çalışıyor ama usb bağladoğım zaman çalışmıyor.
kanka bende de öyle usb ile bağladığın zaman yazılımda eq ayarı yapman için öyle. eq ayarlarını istediğin gibi ayarlayabilirsin bunla ilgili bissürü şey var forumda bak onlara bi .

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman

G hubu silip dene. Çalışırsa G Hubda ayar yapman gerekir

Darkdawn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Serdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka bende de öyle usb ile bağladığın zaman yazılımda eq ayarı yapman için öyle. eq ayarlarını istediğin gibi ayarlayabilirsin bunla ilgili bissürü şey var forumda bak onlara bi .
hata veriyor kanka usb tanımıyor windovs

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bilim,fizik,biyoloji,transhümanizim,oyun,astronomi,ilkler tarihi,evrim.
Top Bottom