Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Logitech G PRO X 2 Lightspeed Kablosuz Bluetooth Gaming Kulaklık Magenta 6999 TL

rookries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak
ilk açtıgımda bendede aynıydı kabloyla baglayıp güncelleme yaptıktan sonra sesi falan süper oldu 100 seviyesinde kullanmak imkansız gibi çok yüksek oluyor ses
Sarj kablosuyla mı? Hocam acaba sizle nasıl iletişime geçebilirim detaylı konusmak için?

Son düzenleme:

halo44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Berkay
Sarj kablosuyla mı? Hocam acaba sizle nasıl iletişime geçebilirim detaylı konusmak için?
driveri açtıgında sana güncelle diyor zaten kabloyu baglayınca ordan update a basıcan bi dongle için bide kulaklık için güncelleme yapıyor 5 dk falan sürüyor burdan iletişime geçebilirsin benimle

rookries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak
driveri açtıgında sana güncelle diyor zaten kabloyu baglayınca ordan update a basıcan bi dongle için bide kulaklık için güncelleme yapıyor 5 dk falan sürüyor burdan iletişime geçebilirsin benimle
Dongle'yi baglayınca driver yükledim herhangi bir güncelleme çıkmadı bende kablonun iki ucu da type c olunca kasamda da type c girişi bulunmuyordu kablo ile denemedim ne yaptıysam sesi çok kısık gelmişti

halo44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Berkay
Dongle'yi baglayınca driver yükledim herhangi bir güncelleme çıkmadı bende kablonun iki ucu da type c olunca kasamda da type c girişi bulunmuyordu kablo ile denemedim ne yaptıysam sesi çok kısık gelmişti
kutu ıcerıgınde type c den usbye cevırıcı cıkıyor zaten dongleı takmak ıcın onunla baglaman lazım guncelleme sonrası cok daha iyi oluyor

rookries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak
kutu ıcerıgınde type c den usbye cevırıcı cıkıyor zaten dongleı takmak ıcın onunla baglaman lazım guncelleme sonrası cok daha iyi oluyor
Hocam sen dongle takıp mı güncelleme yaptın yoksa sadece kablo bağlayarak mı o kısmı anlayamadım çünkü ilk kabloyla bağlayığ demişsin de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,237
Üyeler
168,746
Son üye
wayz
Top Bottom