Neler Yeni

Logitech G Pro X 7.1 1973₺ Amazon

El-Turco

80+ Bronze
Çok iyi indirim aslında almayı da düşünüyordum ama bazı kullanıcılar oyun için iyi fakat müzik ve film için sesin boğuk geldiğini söylediler kullanan varsa aydınlatabilir mi? Bir de yurt dışı ürünü ya garanti veya iade nasıl işler Amazon’da?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu sorunun cevabı bana da lazım
Aktif kullanıyorum ama surround sesi kapatıp kullanıyorum. Uzun bir süre açık kullandım ama kapalı olduğunda daha temiz sesler aldığıma kanaat getirdim. Aktif High elo valorant oyuncusuyum ve müzik dinlerken bass tizlere çok önem veririm. Kafayı sıkması dışında eksi yön veremem deri padler sesi baya kesiyor kendi sesimi duymak için yan ses açıyorum ayarlardan. Ve mikrofonu zaten muazzam ötesi. Video editörlüğü yapıyorum freelance olarak seslendirmelerde gayet güzel performans veriyor.

blackshakr v2 pro alın bencce
evet bu da bi seçenek ama 2900 bandında en ucuzu arada 1k fark var. V2 pro da kullandım ses konfor pil ömrü olarak çok hoşuma gitti. Nakit ihtiyacım olsa hayatta satmazdım.

thebizzon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Yunus Emre Yalçınkaya
Aktif kullanıyorum ama surround sesi kapatıp kullanıyorum. Uzun bir süre açık kullandım ama kapalı olduğunda daha temiz sesler aldığıma kanaat getirdim. Aktif High elo valorant oyuncusuyum ve müzik dinlerken bass tizlere çok önem veririm. Kafayı sıkması dışında eksi yön veremem deri padler sesi baya kesiyor kendi sesimi duymak için yan ses açıyorum ayarlardan. Ve mikrofonu zaten muazzam ötesi. Video editörlüğü yapıyorum freelance olarak seslendirmelerde gayet güzel performans veriyor.

evet bu da bi seçenek ama 2900 bandında en ucuzu arada 1k fark var. V2 pro da kullandım ses konfor pil ömrü olarak çok hoşuma gitti. Nakit ihtiyacım olsa hayatta satmazdım.
kutudan kumaş ped çıkıyormu

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
Kablolu olarak görünüyor bende.

El-Turco

80+ Bronze
Pro x eq ayarları olarak g hub da açık bir kütüphaneye sahip. Bu yüzden de çok detaylı hem kulaklık hem mic ayarları yapabiliyorsunuz. Blackshark v2 pro da öyle değil ama aldığınız ses çok kaliteli o kulaklıkta da

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
bu tarz kulaklıklar donanımlı ve yüksek kaliteli olmanın yanında güzel bir agırlıgıda var saçınız uzunsa filan olabilirde kısa saç veya uzun kullanımda yorabilir söyleyim 320g agırlıgındaymış

kablolu steelseriesler nova 1 vs 240g civarında loginin hafif kulaklıklarıda 230g

El-Turco

80+ Bronze
bu tarz kulaklıklar donanımlı ve yüksek kaliteli olmanın yanında güzel bir agırlıgıda var saçınız uzunsa filan olabilirde kısa saç veya uzun kullanımda yorabilir söyleyim
saçlarım uzun ama kulaklığı çıkarınca kafamda iz kalıyor blackshark v2 pro baya hafif hissettiriyor ama g pro x öyle değil ben senin kafandayım diyor asla unutmuyorsun :D

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
saçlarım uzun ama kulaklığı çıkarınca kafamda iz kalıyor blackshark v2 pro baya hafif hissettiriyor ama g pro x öyle değil ben senin kafandayım diyor asla unutmuyorsun :D
yazdıgın kulaklıkta 320g gözüküyor aynı agırlıkta öyleyse

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Y K
2 gün önce aldım, fena bir sesi var, mikrofonu blue voice teknolojili, inceleme videolarına bakın derim, millette bir cloud 2 sevdası var, 5 yıllık kulaklığa artık aldanmayın ve bunu alın geçin derim, öyle bir bass ve tiz sesi var ki son seste bile hem tizi hem bası sesi bozmadan veriyor. Oyunlarda da 7.1 gerçekten çok sağlam çalışıyor.

El-Turco

80+ Bronze
Kutu içeriği şöyle :
kulaklık
usb ses kartı
3.5mm jak kablosu
kumaş çanta
2 deri pad
2 kumaş pad
bi 3.5mm jak daha var ve sanırım o jakı da hem mic hem kulaklık olarak jaktan jaka dönüştürücü de geliyor tam hatırlamıyorum

yazdıgın kulaklıkta 320g gözüküyor aynı agırlıkta öyleyse
hissiyatı söyledim hocam logitech kulaklıkların geneli kafada baskı yaratıyor ama razer öyle değildi demek istiyorum ama ona rağmen razer blackshark v2 pro ve tüm blackshark modellerinde inanılmaz bir ses yalıtımı var. Son ses müzikle kafan taktığında dışarıdaki insan normalden az duyuyor. ben %50 seste kullanıyordum sürekli ve kumaş pad olmasına rağmen yine kendi sesimi duyabilmek için mic side tone u açıyordum

thebizzon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Yunus Emre Yalçınkaya
Satıcı yenilenmiş ürün falan satmıyordu değil mi?Pek güvenemedim satıcıya

El-Turco

80+ Bronze
g pro x in güzel yanı dip ses yok 2 defa yenilenmiş cloud 2 imiz vardı dip ses sorunu ile en sonunda sattık onu da. Güzel kulaklık ama ne bileyim bi g pro x değil bence :D

Satıcı yenilenmiş ürün falan satmıyordu değil mi?Pek güvenemedim satıcıya
Ben baktım göremedim ama yenilenmiş olabilir dikkat edin çünkü bu fiyatlar genelde yenilenmiş ürünler oluyor

Top Bottom