Neler Yeni

🔥İndirim LOGİTECH G PRO X SUPERLİGHT MOUSE 3489 TL TEKNOSA

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Göktuğ DADAŞ
Yo, stok skatezleri kötü sadece ptfe herhangi bir skatez alıp tak geç. Tiger ice oneririm.

3-3.250ederi sıfır tarafında. Şarj konusunda rakibi yok, switchler ve encoder yeni batchlerde değiştirildi. İlk çıkan gpxlerden değil.
teşekkür ederim yorum için

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
Yo, stok skatezleri kötü sadece ptfe herhangi bir skatez alıp tak geç. Tiger ice oneririm.

3-3.250ederi sıfır tarafında. Şarj konusunda rakibi yok, switchler ve encoder yeni batchlerde değiştirildi. İlk çıkan gpxlerden değil.
Skatez link

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,152
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Viper v3 pro 3.4K şuan o varken başka mouse alınmaz.

oEnesQlf

80+ Silver

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,788
İsim
yusuf ecer

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,788
İsim
yusuf ecer
Aynı fiyata Razer V3 Pro varken isteyen casper mousesi kullansın. Razer sadece örnek bu fiyatta çok daha iyi mouseler var.
Dav3 pro ise encoder hatasından 3 kere değişime gönderdim, sonuncuda para iadesi alıp mouse değiştim.

Dambıldor

80+ Silver

Şansa ve ilana bağlı 2-3 aylık gpx2lerde 3-3.5 arasinda satılıyor onlar daha mantıklı değil mi? Kendim de gpx2 bakıyorum alicam gibi temiz güzel bulursam

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,788
İsim
yusuf ecer
Şansa ve ilana bağlı 2-3 aylık gpx2lerde 3-3.5 arasinda satılıyor onlar daha mantıklı değil mi? Kendim de gpx2 bakıyorum alicam gibi temiz güzel bulursam
Mantıklı zaten orda sıkıntı yok. Sıfır olarak değerlendirildiğinde bu da mantıklı. Gpx2 bebek gibi mouse bu arada. Ürünü sadece haterları gömer. Qc sorunun yok, dağ gibi müşteri desteği var, şarjı piyasada rakipsiz ne zaman taktığımı hatırlamıyorum şarja. Benim için iki sorunu var biri stok skatezleri bok kıvamında ikincisi clickleri sert. Razer clicklerini daha çok seviyorum,kişisel bi eksi bu da.

Dambıldor

80+ Silver
Mantıklı zaten orda sıkıntı yok. Sıfır olarak değerlendirildiğinde bu da mantıklı. Gpx2 bebek gibi mouse bu arada. Ürünü sadece haterları gömer. Qc sorunun yok, dağ gibi müşteri desteği var, şarjı piyasada rakipsiz ne zaman taktığımı hatırlamıyorum şarja. Benim için iki sorunu var biri stok skatezleri bok kıvamında ikincisi clickleri sert. Razer clicklerini daha çok seviyorum,kişisel bi eksi bu da.
Click işini de klavyeler gibi hotswap yapip yedek switchle gönderseler herkes istediğini kullansa ne güzel olur. Endgame op1 8kde var mesela. Sert optik switchleri hiç sevmiyorum eski zowie s2 huano switchlerim var 4 yillik ne double click yapıyor yumuşak sessiz çok iyiler.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,788
İsim
yusuf ecer
Click işini de klavyeler gibi hotswap yapip yedek switchle gönderseler herkes istediğini kullansa ne güzel olur. Endgame op1 8kde var mesela. Sert optik switchleri hiç sevmiyorum eski zowie s2 huano switchlerim var 4 yillik ne double click yapıyor yumuşak sessiz çok iyiler.
Double click olayı yapan mouse neredeyse kalmadı piyasada optik switchler çok çok nadir hata veriyor o konuda ama işte dediğin gibi sesli switchleri herkes sevmiyor. Rog keriste de vardı sanırım hotswap switch olayı. Dediğin gibi keşke olsa. Sorunlar genelde ya encoder ya switchten kaynaklanıyor değişim gerektiğinde.

ozgurbey1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Özgür
Dav3 pro ise encoder hatasından 3 kere değişime gönderdim, sonuncuda para iadesi alıp mouse değiştim.
6 aydır kullanıyorum hiç değişmedim sorunsuz. Teknoloji şans işi sana arıza çıkarttı diye daha iyi oldugu gerçeği değişmiyor

Top Bottom