Neler Yeni

Çözüldü✓ LOGİTECH G PRO X KABLOSU BOZULDU

Alican62

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alican Ekin
Arkadaşlar hayırlı geceler.oyun oynarken kabloda temazsızlık oldu birden geri taktığımda ses hiç gelmedi.kabloların yerini değiştiriyorum ses boğuk geliyor.ne yapmam lazım.kaliteli kulaklık kablosu satan bir yer var mı bildiğiniz logitech g pro x e göre?

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
Type-c kablo ile çalışmıyor mu? kaliteli bir type-c kablo alman yeterli olur cihaza özel bir kablo değil.

Alican62

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alican Ekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Type-c kablo ile çalışmıyor mu? kaliteli bir type-c kablo alman yeterli olur cihaza özel bir kablo değil.
yok type c değil 2 ucu jack girişli kablosu kulaklığın kablosu çıkarılabilir yani başka kablo ile denedim yine aynı sonuç verdi kulaklığın jack girişinde temazsızlık var ama yarın iadeye vericem

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Arkadaşlar hayırlı geceler.oyun oynarken kabloda temazsızlık oldu birden geri taktığımda ses hiç gelmedi.kabloların yerini değiştiriyorum ses boğuk geliyor.ne yapmam lazım.kaliteli kulaklık kablosu satan bir yer var mı bildiğiniz logitech g pro x e göre?
bence direk logiteche gönder kulaklığı senin taktığın kabloyla ilerde garantilik bi durum olursa kabul etmeyebilirler

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
yok type c değil 2 ucu jack girişli kablosu kulaklığın kablosu çıkarılabilir yani başka kablo ile denedim yine aynı sonuç verdi kulaklığın jack girişinde temazsızlık var ama yarın iadeye vericem
Anladım, jack girişliyse sendeki ürün logitech pro kulaklıktır, g pro x lerde 3.5mm jack girişi yok, iade de sorun çıkartırlarsa türkiye garantisi ile hiç uğraşma logitech sitesinden garanti başvurunda bulun, hollanda dan yenisini gönderirler.

Alican62

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alican Ekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım, jack girişliyse sendeki ürün logitech pro kulaklıktır, g pro x lerde 3.5mm jack girişi yok, iade de sorun çıkartırlarsa türkiye garantisi ile hiç uğraşma logitech sitesinden garanti başvurunda bulun, hollanda dan yenisini gönderirler.
yok reis g pro x kulaklık var bende kablosu modüler mobil kablosuyla denedim ondada çalışmıyor kulaklığın kendi girişinde sorun olduğunu anladım amazondan almıştım iade ettim büyük ihtimal para iadesi yapacaklar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde benim aldığım kulaklık 1. versiyonmuş 1. versiyonlarda bu sorun sıklıkla oluyormuş olmadı 2. versiyonunu alırım kulaklığın ses kaliteis çok güzeldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,460
Üyeler
164,675
Son üye
neciiooww
Top Bottom