Neler Yeni

Logitech g pro x lightspeed alınır mı

DieSpie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emirhan Taş
Başlıkta da yazdığı gibi arkadaşlar. Şuanda Steel Series Prime kullanıyorum ve wireless mouse geçmek istiyorum. Görüntüsü ve popülerliği açısından superlight a kafam yattı, önerir misiniz. alternatifi nelerdir. teşekkürler

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
yani hocam kullanan e sporcular var üst düzey oynayan ama ben olsam kablosuz tercih etmem siz ne amaçla kullanıyorsunuz ne oynuyorsunuz onlar da önemli

DieSpie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emirhan Taş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani hocam kullanan e sporcular var üst düzey oynayan ama ben olsam kablosuz tercih etmem siz ne amaçla kullanıyorsunuz ne oynuyorsunuz onlar da önemli
hocam genellikle valorant oynuyorum , onun dışında hikayeli oyunlar ve günlük kullanım.

CLister

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Eren KİMSESİZ
hocam genellikle valorant oynuyorum , onun dışında hikayeli oyunlar ve günlük kullanım.
Hocam mouse tutuş şeklinize bağlı, bazı insanlara o şekiller rahat gelmiyor. Sizin şuan kullandığınız mouse nedir? Söylerseniz ona göre öneri yapabiliriz.

DieSpie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emirhan Taş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam mouse tutuş şeklinize bağlı, bazı insanlara o şekiller rahat gelmiyor. Sizin şuan kullandığınız mouse nedir? Söylerseniz ona göre öneri yapabiliriz.
hocam konuda söylemiştim ama hiç problem değil . Steel series prime kullanıyorum ve genellikle palm grip şeklinde kullanıyorum

Aydn1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Ahmet Aydın
Başlıkta da yazdığı gibi arkadaşlar. Şuanda Steel Series Prime kullanıyorum ve wireless mouse geçmek istiyorum. Görüntüsü ve popülerliği açısından superlight a kafam yattı, önerir misiniz. alternatifi nelerdir. teşekkürler
hocam connectgameden ayni kalitede mouselar bulabilirsiniz daha ucuz örneğin ben DAREU A950 4K PRO KULLANİYORUM 2 AY OLDU ÇOK MEMNUNUM 0 SORUN

xTURANN

80+ Silver
Sora 4K, Araştır rahata er. Logitech evet iyi ama teknik açıdan geride..

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,805
İsim
Oğuz

DieSpie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15