Deepied
80+
- Reaksiyon skoru
- 47
Var. Bütçe aralığın?pekı muadılı aynısı benzer onerebılecegın bır mouse varmı ?
3 yıldır logitech g pro x kullanıyorum. Almanyadan garantiden sıfır logitech g pro x geldi eğer istersen dm kutuma yazabilirsin.5K ya kadar cıkabılırım ama daha ucuz fıyat performans olursa daha guzel olur mouse ıcın guzel deseydın logıtech superlıght alıcaktım dırek
dex harika görünüyor gözüme keşke dexim olsasuperlight dex çıktı ona bakabilirsin, shape inde ciddi geliştirmeler var ama skatezleri hala çok kötü ):
kanka türkiyede hangi mağazadan almıştın mouse unu?3 yıldır logitech g pro x kullanıyorum. Almanyadan garantiden sıfır logitech g pro x geldi eğer istersen dm kutuma yazabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dex harika görünüyor gözüme keşke dexim olsa
kanka amazondan aldım yaklaşık 1.5 yıl da garantisi olması lazım. Benden eski mouse almadılar. Yeni ürün gönderdiler. Beyaz renkkanka türkiyede hangi mağazadan almıştın mouse unu?
Salla onu. Link atıyorum buradaki mouse` lardan elinin boyutuna ve tutuş türüne göre seç birini şuradaki 1500Tl`lik mouse` lar bile daha iyi.5K ya kadar cıkabılırım ama daha ucuz fıyat performans olursa daha guzel olur mouse ıcın guzel deseydın logıtech superlıght alıcaktım dırek