Neler Yeni

Öneri Logitech g pro x vs Hyperx cloud II

Bütçe
1500
Arkadaşlar bu ikisinden birini almayı düşünüyorum. Logitech g pro x amazon germany satıcısından tr stoklarına gelmiş. Aradaki fiyat farkına değer mi hangisini önerirsiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Arkadaşlar bu ikisinden birini almayı düşünüyorum. Logitech g pro x amazon germany satıcısından tr stoklarına gelmiş. Aradaki fiyat farkına değer mi hangisini önerirsiniz?

Fiyat olarak karşılaştırabilecek cihazlar değiller fiyat performans açısından hyperx,garantisi olsun felan logitech yakın süre içerisinde bana gelicek pro x kullandıktan sonra sana - + özelliklerini söyleyebilirim özelden konu açarsan.

Fiyat olarak karşılaştırabilecek cihazlar değiller fiyat performans açısından hyperx,garantisi olsun felan logitech yakın süre içerisinde bana gelicek pro x kullandıktan sonra sana - + özelliklerini söyleyebilirim özelden konu açarsan.
Tamamdır hocam sağol.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,575
İsim
Mert Metshi
Cloud 2 çok eski kulaklık ya kimseye önermem ama güzel kulaklık

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Bu fiyata CLoud 2 wireless öneririm.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Cloud 2 nin performans açısından wireless ile farkları neler?
wireless daha güncel bir model sürücüleri sanırım değişmişti. ama yeni nesil üst segment kulaklıklsr arasındaki farkı çok anlamazssınız ben kraken te kullanıyorum mesela g pro x ile çok farkı yok.

hocam bende klavye mouse mousepad hepsi steelseries ama kulaklık için kötü yorumlar duydum yoksa bu da aklımdaydı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

wireless daha güncel bir model sürücüleri sanırım değişmişti. ama yeni nesil üst segment kulaklıklsr arasındaki farkı çok anlamazssınız ben kraken te kullanıyorum mesela g pro x ile çok farkı yok.
anladım hocam sağolun

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
hocam bende klavye mouse mousepad hepsi steelseries ama kulaklık için kötü yorumlar duydum yoksa bu da aklımdaydı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

anladım hocam sağolun
Bende Var Ben Memnunum Benimde Klavye Mouse Mousepad Kulaklık Full SteelSeries

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,743
Üyeler
163,712
Son üye
efefiber