Neler Yeni

Logitech G PRO X Wireless LIGHTSPEED Gaming Kulaklık /// 3169 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
Ben 1979 lirayı gördükten sonra bu fiyata almam ve belki ömrü hayatı boyunca göreceğim en düşük fiyat budur artık ama yinede almam. Kulaklık bu ev araba değil bunu almasam ölmem. Zorunlu bir ihtiyaç değil çok kaliteli ses duymasam da olur, kablosuz şart değil. Gider daha uygun bir kulaklık alır kalan paraya da bir iki parça daha fazla şey alırım. Mesela üzerine kalan parayla podcast yapacak mikrofon bile alınır.

• Beğen
Reaksiyonlar: rave

Bilal539

80+ Silver
Ben 1979 lirayı gördükten sonra bu fiyata almam be belki ömrü hayatı boyunca gireceğim en düşük fiyat budur artık bunun için ama almam. Kulaklık bu ev araba değil bunu almasam ölmem. Zorunlu bir ihtiyaç değil çok kaliteli ses duymasam da olur, kablosuz şart değil. Gider daha uygun bir kulaklık alır kalan paraya da bir iki parça daha fazla şey alırım. Mesela üzerine kalan parayla podcast yapacak mikrofon bile alınır.
Tabi canım 2000 e inen kulaklığa bende vermem vazgeçtim.

Farway

80+ Silver
Eski bir model olması beni düşündürüyor. Forumlar da okudum ses düzeyi kısık diyenler var.
Cloud 2 2015 te çıkmış bir model keza hala önerilen pekçok kulaklık aynı şekilde eski modeller. Ses seviyesi olarak kulaklığa bir ses kartı koymamaları böyle güçlü bir kulaklık için eksi olmuş o yüzden az geliyor diyenlerin olması normal. Usb ile bağlayabileceğin bir ses kartıda temin etmeni öneririm eğer anakartının ses kartı yetersize ki bu tüm jak girişli kulaklıklar için geçerli.

Mecal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ufuk SARI
Max vereceğim 2200 olur. Şu işe bak. Dolar felan hikaye. 1970e dahi satsan yine de kar bırakan şeyi normal fiyatı 4500den satıyorlar.

Bilal539

80+ Silver
Cloud 2 2015 te çıkmış bir model keza hala önerilen pekçok kulaklık aynı şekilde eski modeller. Ses seviyesi olarak kulaklığa bir ses kartı koymamaları böyle güçlü bir kulaklık için eksi olmuş o yüzden az geliyor diyenlerin olması normal. Usb ile bağlayabileceğin bir ses kartıda temin etmeni öneririm eğer anakartının ses kartı yetersize ki bu tüm jak girişli kulaklıklar için geçerli.
Yok ya daha ses kartına para veremem gerçi anakartımın ses modülü kötü değil. Realtek® ALC1200 Codec bu mevcut ama almayacağım. Teşekkürler önerin için wireless alırım.

Amaat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Ahmet
Logitech G Pro X - G733 - G935
Kablosuz bu 3 ü arasında kaldım. Şu an bu fiyattan çekmem, son 1 aydır ara ara bu fiyatlara düşmüş çünkü.
Bu saydığım cihazlar dışında öneriniz var mı bu arada?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablosuz bu 3 ü arasında kaldım. Şu an bu fiyattan çekmem, son 1 aydır ara ara bu fiyatlara düşmüş çünkü.
Edit: Bu fiyatlar dediğim 2k, yanlış yazdım

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871

Edit: Bu fiyatlar dediğim 2k, yanlış yazdım
935 yapı olarak eski ve konforlu değil, 733 100ms civarı gecikmeye sahip lightspeed desede rtings incelemesine göre 100ms civarı gecikmeye sahip, g pro x hiç almayacağım için asla araştırmadım zira bu kadar ağır bi kulaklığı kafamda 10 15 saat tutamam. hyper x cloud core wireless vardı 1500 filan ona bir bakın derim ben onuda kullandım 1 ay kadar memnundum. g535 kovalanabilir fakat forumdan alanlar ses kalitesini ve deep ses şikayeti var

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
935 yapı olarak eski ve konforlu değil, 733 100ms civarı gecikmeye sahip lightspeed desede rtings incelemesine göre 100ms civarı gecikmeye sahip, g pro x hiç almayacağım için asla araştırmadım zira bu kadar ağır bi kulaklığı kafamda 10 15 saat tutamam. hyper x cloud core wireless vardı 1500 filan ona bir bakın derim ben onuda kullandım 1 ay kadar memnundum. g535 kovalanabilir fakat forumdan alanlar ses kalitesini ve deep ses şikayeti var
Cloud core wireless bakıyorum bende şuan cloud II ile core wireless arasında kaldım. Wireless olması avantajlı ama kopma sorunu olur mu kabloludaki kadar kaliteli bir ses alır mıyım? Logitech g332 den geçeceğim geçersem menteşesi kırıldı ***** kulaklığın bir baktım herkeste menteşesi kırılıyormuş daha bir sene garantisi var ama garanti ile uğraşmak istemiyorum gibi bir durum var sallamıyormuş çünkü adamlar.

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
Cloud core wireless bakıyorum bende şuan cloud II ile core wireless arasında kaldım. Wireless olması avantajlı ama kopma sorunu olur mu kabloludaki kadar kaliteli bir ses alır mıyım? Logitech g332 den geçeceğim geçersem menteşesi kırıldı ***** kulaklığın bir baktım herkeste menteşesi kırılıyormuş daha bir sene garantisi var ama garanti ile uğraşmak istemiyorum gibi bir durum var sallamıyormuş çünkü adamlar.
hem g733 hem cloud core wireless kullandım cloud core kesin olarak ses kalitesi her türlü logitechden daha üstün ikisininde çekim masafesi aynı yatak odasına kadar gidiyorum 3 duvar var kesilip kesilmeme arasında kalıyor ikiside anca uzak balkona gidersem kesiliyor o konuda sıkıntı yok fakat cloud core'da g733e göre kulak pedleri daha kücük üstte lastik bandı yok bu yüzden daha az konforlu ve vaad ettiği 20 saat süreyi vermiyor. logitech vaad ettiği 28 saati geçiyor bile. yine söylüyorum ses kalitesi hyperda daha üstün net yani.bu arada menteşe kırılması bende cok yaşadım g430 vs hepsinde oldu evet.

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Emre
kablosuz olanımı
Evet

Kablosuzda öyle sıkıntılar olmam önerim kablolu ama razer blackshark v2 olur

egebaranakk0

80+ Silver
Beyler GSP600 ses kalitesi olarak yorumlamicam ama çok çirkin be bime gelen çakma kulakliklara benziyo suan alincak en iyisi cloud core wierless yada g535

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
Beyler GSP600 ses kalitesi olarak yorumlamicam ama çok çirkin be bime gelen çakma kulakliklara benziyo suan alincak en iyisi cloud core wierless yada g535
Bende şuan gsp600 e bakıyorum bütçeyi 1500 düşünüyordum biraz daha arttırıp Amazon Almanya dan onu mu alsam diyordum tipi benim umurumda değil sağlam olsun kaliteli olsun ben hep fiyat performansa bakıyorum. Verdiğim paradan en fazla faydayı çıkartmaya çalışıyorum.

Top Bottom