KingDeViL
80+ Bronze
Renk yüzünden fiyatı düşük zatenneden farklı adı bu arada beyazı yokmu idi beyaz setup kurdum
Renk yüzünden fiyatı düşük zatenneden farklı adı bu arada beyazı yokmu idi beyaz setup kurdum
sırf renginden vazgectimRenk yüzünden fiyatı düşük zaten
Padleri siyah olsaydı plastik kısmını siyaha boyardık. Ama padleri de kötü renk.sırf renginden vazgectim
kanka bende de pro x var kablosuz almak istiyorum değer mi acaba bilemedim yavKonu sahibine tesekkurler uzun zamandir bakiyorum gpro x vardi zamaninda ondan memnundum bundan da memnun kalirim umarim
kuzenimde g733 var çok beğenmiyor ama wireless bir kulaklık için 3.6k ucuz geldi kablosuz konforu çok başka bir şey kablo eziyet gibi geliyorkanka bende de pro x var kablosuz almak istiyorum değer mi acaba bilemedim yav
hocam ho öncelikle bende sipariş geçtim salı elimde olur sanırımda bir şey soracağım özel ayarınız varsa ghub uygulamasından yaptığınız fps oyunları için hem ses hem mic için özelden ss alıp atabilir misin rica etsem1-2 ay önce 5500 tl civarına almıştım çok memnunum bu kadar uyguna görmüşken bir tanede yedek aldım ileride işim düşer diye teşekkürler.