Neler Yeni

🔥İndirim Logitech G733 Wireless 4949TL

MoonWalk

80+ Bronze

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
SERHAT BOZBAYIR
2.elleri çok değersiz oluyor haberiniz olsun 3 e bile daha yeni alinmislarini bulabiliyosunuz

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,640
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Aldım 3 gün sonra iade ettim, asla beklediğim gibi bir ürün değildi

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
pozalba
Logitech webcam yapsın sadece ya

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,640
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
sesi çok mu kötü hs80le kıyaslarsan nasıl olur bana kablosuz lazım kablolu hs80 kullanıyorum ağır ve kafa ağrıtıyor
Çok hafif bir ürün o yönden iyi ama ses konusunda beni hiç tatmin etmedi, sesler çok kısık geliyor, 3. parti bir uygulama kullanarak ses ayarı yaparsan biraz düzelme oluyor. Ama o kadar para verip böyle abuk subuk şeylerle uğraşamam. Onu satıp Razer Barracuda X aldım, onun da satın aldıktan sonra bi 10 dolar ödemesi oluyor ama olsun ne yapalım en azından ses falan gayet düzgün

forzabagimlisi

80+ Bronze
Çok hafif bir ürün o yönden iyi ama ses konusunda beni hiç tatmin etmedi, sesler çok kısık geliyor, 3. parti bir uygulama kullanarak ses ayarı yaparsan biraz düzelme oluyor. Ama o kadar para verip böyle abuk subuk şeylerle uğraşamam. Onu satıp Razer Barracuda X aldım, onun da satın aldıktan sonra bi 10 dolar ödemesi oluyor ama olsun ne yapalım en azından ses falan gayet düzgün

5kya değmez herhalde

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Erdem çay
Marka satışı yapan kulaklık. Bu fiyata çok daha sağlam rakipleri var.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Burak

Uygulamaya özel fiyat. Diğer indirimi kaçıranlar değerlendirebilir. Kullanıcıları yarı yarıya ayrılan bir kulaklık. Alınmaz değil ancak alınacaksa detaylı araştırmak gerekiyor.
Alınmaz kötü

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
hafif dip ses sorunu var malesef bu modelde. hele birde rgbler renk değişimi yaparken şelale gibi bir değişik ses geliyor donanımsal oluşan bir ses rahatsız edebilir kulağı hassas olmayan anlamaz bile

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Yunus Emre Uzun
Hocam aynı hayalkırıklığo bende cloud3 wireless aldığımda oldu kesinlikle 5k verip böyle ses almak üzdü ama dolby acsess ile çözdüm aşırı memnunun kullanıyorum

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,640
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
Hocam aynı hayalkırıklığo bende cloud3 wireless aldığımda oldu kesinlikle 5k verip böyle ses almak üzdü ama dolby acsess ile çözdüm aşırı memnunun kullanıyorum
Hocam beni en çok rahatsız eden şeylerden biride o oldu zaten, neden bir sürü para verip aldığım kulaklığı başka bir uygulama ile kullanmak zorunda kalıyorum. Zoruma gitti ve iade ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

5kya değmez herhalde
Daha iyi alternatifler var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,553
Üyeler
171,769
Son üye
Dıranaz