Nasıl aktif?Tekrar aktif kod
Az önce denedim çalıştı 7500f 5300e geldiNasıl aktif?
"Bu kod tükendi. Yeni indirim fırsatları için takipte kal, şansını kaçırma!"
Hacım koddan nasıl haberin oldu?
Ben kodu kullanmadım ama bana kupon kodunun bildirimi geldi 20:53'de.bu kadar hızlı kımse ogrenıp bıtemez bug veya baska bırseymı 13dakıka cıddı mı 13 dakıkada nasıl bıtebılır
1,000₺ kupondan bahsediyoruz değil mi? "SÜPER1000"Az önce denedim çalıştı 7500f 5300e geldi
Evet1,000₺ kupondan bahsediyoruz değil mi? "SÜPER1000"
Birçok indirim kanalı var. Twitter, Instagram, Telegram... Saymakla bitmez. Bunlar paylaşıyor bunları.
Bil kazan veya anlık gelen kodlar 1 dakika içinde dahi bitebiliyor, bu kadar dayandıysa iyi yine. Muhtemelen limitten ötürü bu kadar dayanmıştır.bu kadar hızlı kımse ogrenıp bıtemez bug veya baska bırseymı 13dakıka cıddı mı 13 dakıkada nasıl bıtebılır
Bu fiyata hiç düşmedi daha önce. Biraz daha düşük olsaymış Buds 2 Pro'ya gelecekmiş neredeyse. Hayırlı olsun, bu fiyata iyidir.Buds3 Pro aldım 4900'e iyi mi?
Ben bunların çok işe yaradığını zannetmiyorum özellikle büyük odalarda asla işe yaramazlar sanayi tipi falan lazım yani bunlar küçücük odalara bir nebze fayda sağlar diye düşünüyorumBende bunu aldım, 4333₺ ye 3 taksit. Değer mi sizce?