❌İndirim Bitti! logitech G Pro X Wireless Lıghtspeed Oyuncu Kulaklığı - Siyah 981-000907

Hocam Trendyol da 3100 den alanlar yorumlarda ürün kablolu geldi iade ettim tarzında yorumlar vardı. Umarım kablolu değildir ama kablosuz gelirse çok iyi fiyat. Ne zaman aldınız ben Akakçe den baktığım da 2200 e göremedim amazonda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla hocam kuzen çocuğuna aldı. İtopya ya gittik orda teşhirde g733 güzelmiş dedi (RGB ye tutuldu) fiyatına baktık 3150 TL sonra bende forumda sıcak fırsatlar da g pro x i 3100 paylaşıldığını görünce dedim hani kulaklıga 3k bütçe ayirdiysan g pro x alalım dedim onun fiyat marjı 6k da görünce. G733 mü iyi sizce yoksa g pro x mi. Yani g pro x neyin emsali g700 serisi mi g900 serisinin mi. Kulaklıkta kuzen tek eksik yan olarak RGB olmadığına şey oldu ama bence kablosuz bı kulaklıkta RGB gereksiz şarj yer diye ben g pro x i aldırdım
amazondan gördüm kuponda vardı yaklaşık 2200 aldım siparişi verdim int baktım o fiyata yok hiçbiryerde şaşırdım amazona yazdım kablosuz dedi bekliyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,301
Üyeler
175,190
Son üye
çeto.
Geri