Hacı kimse bişi demiyor diye boşa atıyosun sanma vallahi iyi ki paylaşıyosunSüpermarket ürünlerinde geçerli 400TL'ye 100TL kod:
MART100
nerden buluyosun hocam bu kodları?Süpermarket ürünlerinde geçerli 400TL'ye 100TL kod:
MART100
İşe yaradığını çoğu zaman düşünüyorum aslında, tepki veya yazı olmasa da kullanılıyordur illa ki. Bu kodun miktarı düşük ancak limiti de düşük, 800'e 200 yerine yarısı; 400'e 100 yapılmış. Daha iyi kodlar da gelir zamanla.Hacı kimse bişi demiyor diye boşa atıyosun sanma vallahi iyi ki paylaşıyosun
Çeşitli sosyal medya platformlarından diyelim. Maksat reklam olmasın, iş görüyorsa iyidir.nerden buluyosun hocam bu kodları?
DM üzerinden yazabilir misin bana nerden öğrendiğini rica etsem? Ben yazamıyorum kuponlar çok lazım oluyor öğrenci hesabıÇeşitli sosyal medya platformlarından diyelim. Maksat reklam olmasın, iş görüyorsa iyidir.
Süpermarket, kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde geçerli 800TL'ye 200TL kod:
MARTALISVERIS200
Gün içinde yayınlanıyordu ancak şu an bittiğinden dolayı kod kullanılamıyor.Alıntıyı görüntüle
Bunlar için uygun kod var mı? Kodları aldığın sayfanın ismini paylaşırsan da iyi olur merak etme reklam olmaz dost
Bu mega kuponların saati hiç belli olmuyormu 1000₺ ilk kuponu yakalamaya çalışıyorum fırın alacağımGün içinde yayınlanıyordu ancak şu an bittiğinden dolayı kod kullanılamıyor.
Mega kuponlar için genelde saat başları veya ortaları beklemek iyi olur. Birkaç gündür 20.00'de veya 19.00-19.30 civarında yayınlanıyor. Tam olarak bir saati olmayabilir de ama en azından bu şekilde ara ara sayfa da yenilenirse denk gelir.Bu mega kuponların saati hiç belli olmuyormu 1000₺ ilk kuponu yakalamaya çalışıyorum fırın alacağım