Logitech G102 alınır mı?

Yusuf_Yuşâ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,128
Arkadaşlar yarı profesyonel CS:GO oynayan birisiyim ve yeni mouse arıyorum. Logitech G102 almayı düşünüyorum sizce nasıldır? Aslında Rival 110 alacaktım fakat onun fiyatı G102 ye nazaran daha fazla artmış. Biraz da tez canlı birisiyim o yüzden G102 ye karar verdim. Düşüncelerinizi bekliyorum. Özelikle kullanan arkadaşlar var ise yorumlarınızı bekliyorum.
Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler..

Biraz küçük bir mouse. Haricinde bence güzel ve alınabilir bir mouse. Alternatif olarak Rival 110 vardı ama dediğiniz fiyatı aldı başını gitti. O yüzden bence mantıklı bir seçim olur.

Elinize uyuyorsa alın tabii. 2.5 yıldır kullandığım mouse, emektardır benim için. Sensörü ve yazılımı gayet iyi. Eksi yönü olarak kablosu dolanıyor biraz. Onun haricinde iyi bir mouse ancak eski olduğunu kimse inkâr edemez. Yakında G102/203'ün yenilenmiş ve RGB'si daha iyileştirilmiş bir modeli piyasada olacak, ismi de G102 Lightsync. Bence piyasaya çıkmasını bekleyin, en azından teknik olarak daha yeni bir model almış olursunuz :D.

Biraz küçük bir mouse. Haricinde bence güzel ve alınabilir bir mouse. Alternatif olarak Rival 110 vardı ama dediğiniz fiyatı aldı başını gitti. O yüzden bence mantıklı bir seçim olur.
Elim 18cm uzunluğunda sence küçük gelir mi?

Geri