bariskarali
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,890
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hahahaaBen ona pamuk ismi verdim satarmıyım hiç![]()

hahahaaBen ona pamuk ismi verdim satarmıyım hiç![]()
Nerden böyle bir kanıya vardın gerçekten anlamadımAynen kankaneredeyse tüm profesyonel oyuncular zowie mouselardan spin out ve kötü sensörden dolayı şikayet ediyor. Kendinde kontrol edebilirsin yüksek düzeydeki tüm oyuncular logitech mouseları tavsiye ediyor zowie gerçekten gereksiz abartılmış bir marka.
razer v2 biraz büyük bir mouse s1 biraz ondan küçük. Sitelerinden ölçülerine bak ilk olarak eline hangisi uygun ona göre karar ver. ikiside oluyorsa zowie yi tercih etmeni öneririm. tabi razerin 20.000 DPİ özelliğini kullanacaksan onu alFPS oyunları için Deathadder V2 mi, Zowie S1 mi almak daha mantıklı?
Zowie S1 126mm, Deathadder V2 127mm yazıyor. Sanırsam BenQ Zowie S1 alacağım.razer v2 biraz büyük bir mouse s1 biraz ondan küçük. Sitelerinden ölçülerine bak ilk olarak eline hangisi uygun ona göre karar ver. ikiside oluyorsa zowie yi tercih etmeni öneririm. tabi razerin 20.000 DPİ özelliğini kullanacaksan onu al![]()
güzel mouse öneririm. Sende ricam bu konunun linkini biyere kopyala alırsna geldiğinde ilk izlenimlerini merak ediyorum bana yazZowie S1 126mm, Deathadder V2 127mm yazıyor. Sanırsam BenQ Zowie S1 alacağım.
Yazarım fakat şuan stokta yokmuş herhalde bekleyişteyim.güzel mouse öneririm. Sende ricam bu konunun linkini biyere kopyala alırsna geldiğinde ilk izlenimlerini merak ediyorum bana yaz![]()
Xantares',n tüm yayınlarını izlerim kendisinin bir den fazla kez spin out problemi yaşadığına tanık oldum rahat 20-30 kez mouse hakkında şikayet ettiği ana şahit oldum sen galiba çok anlamıyorsun bu konulardan her şey dediğim gibi çoğu oyuncu bu mouselar an rahatsız çünkü problemli kullanılamayacak kadar değil logitech elbette kat kat daha iyi s1mple , niko gibi oyuncuları tanırmısın bilmiyorum ama onların kullandığı mouseları bir kontrol et derim ayrıca 500 tl verip çöp bir ürün kullanacağıma 1200 tl verir kaliteli ürün kullanırım senin paran yoksa sen kullanabilirsin iyi geceler <3Nerden böyle bir kanıya vardın gerçekten anlamadımTabi logitech te kullanan oyuncular çok ama, Zowie kullanan da çokFallen , Device, XANTARES, Lucas, coldzera ve daha nice nice prof oyuncular kullanıyor bu markayı
Zaten senin gibi düşünenler için açtım bu konuyu
Hatta Xantarese sordular yayında neden hala eski mouse kullanıyorsun yeni okadar var ken diye? arkadaşlar parasında değilim ben bu mouse lerin stabilitesi çok daha iyi alıştığımız için de bırakamıyoruz demişti. ona bakılırsa stwie diye bi oyuncu var bilirmisin bilmiyorum ama adam hala g203 kullanıyor o na ne diceksin. alışkanlık meselsi bu
![]()
xantaresin abonesiyim benXantares',n tüm yayınlarını izlerim kendisinin bir den fazla kez spin out problemi yaşadığına tanık oldum rahat 20-30 kez mouse hakkında şikayet ettiği ana şahit oldum sen galiba çok anlamıyorsun bu konulardan her şey dediğim gibi çoğu oyuncu bu mouselar an rahatsız çünkü problemli kullanılamayacak kadar değil logitech elbette kat kat daha iyi s1mple , niko gibi oyuncuları tanırmısın bilmiyorum ama onların kullandığı mouseları bir kontrol et derim ayrıca 500 TL verip çöp bir ürün kullanacağıma 1200 TL verir kaliteli ürün kullanırım senin paran yoksa sen kullanabilirsin iyi geceler <3