gkn52
80+
- Reaksiyon skoru
- 63
Daha alamazsin uretimden kaldırıldı maalesefapex alinir.mi peki pro varken
Daha alamazsin uretimden kaldırıldı maalesefapex alinir.mi peki pro varken
hakikaten de öyle galiba. sepetimdeydi artık yokDaha alamazsin uretimden kaldırıldı maalesef
Apex varken pro alınır mı diyecektin sanırım. Apex al siyahı gelmiş zaten. Ama kutu ezik, ürün hasarlı, lekeli gelebilir en kötü iade alırsın.apex alinir.mi peki pro varken
hakikaten de öyle galiba. sepetimdeydi artık yok
Yıl sonu geldiği için muhtemelen yeni üretimlere geçebilirler. Elden çıkarıyorlar. Fiyatları kendi sitelerinde eski fiyata çekmişler.Daha alamazsin uretimden kaldırıldı maalesef
Firma kendi sitesinde eski fiyatına çekmiş. Muhtemelen temu'ya öyle demişler, Kendi sitelerinde 70 dolar. Tabii gümrük sınırı var ben sadece fiyat bildiriyorum.Apex bitti canli desteğe sorabilirsiniz gelcegini sanmiyorum dedi türk bir kadın zaten stok değil üretimden kalktı yazmışlar
Yok mcu yok scu yok şöyle böyle derken 70 dolarlık mouse almadılar bazı zeki arkadaslarFirma kendi sitesinde eski fiyatına çekmiş. Muhtemelen temu'ya öyle demişler, Kendi sitelerinde 70 dolar. Tabii gümrük sınırı var ben sadece fiyat bildiriyorum.
Haklısın bu indirim her zaman gelmez. Bazı insanlar ne olsun istiyor anlamıyorum. Tr de kıçı boklu rampage 800 lira olmuş.Yok mcu yok scu yok şöyle böyle derken 70 dolarlık mouse almadılar bazı zeki arkadaslarAllah'tan ben 2 beyaz 2 turuncu çektim siyah alacaktım da siyah cidden çok kötü duruyor heleki dongle berbat
![]()
pan1080 olması lazımApex'in Mcu'sunu kim yedi bana ondan lazım sipariş ettim bugün pişman etmez umarım
İyi mi yani hiç anlamıyorum benpan1080 olması lazım
problem cıkartmıyormus kullanılırİyi mi yani hiç anlamıyorum ben
Kaliteli mi? Pronun kini baya övmüşler Apex daha iyi denildiproblem cıkartmıyormus kullanılır