Neler Yeni

AJAZZ MOUSE MCU REHBERİ/KIYASLAMA/KANIT

TahinPekmez

80+ Silver

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
Muhammed emin efe
apex alinir.mi peki pro varken
Apex varken pro alınır mı diyecektin sanırım. Apex al siyahı gelmiş zaten. Ama kutu ezik, ürün hasarlı, lekeli gelebilir en kötü iade alırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hakikaten de öyle galiba. sepetimdeydi artık yok
Daha alamazsin uretimden kaldırıldı maalesef
Yıl sonu geldiği için muhtemelen yeni üretimlere geçebilirler. Elden çıkarıyorlar. Fiyatları kendi sitelerinde eski fiyata çekmişler.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,274
İsim
Bilal Tepe
Apex bitti canli desteğe sorabilirsiniz gelcegini sanmiyorum dedi türk bir kadın zaten stok değil üretimden kalktı yazmışlar

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
Muhammed emin efe
Apex bitti canli desteğe sorabilirsiniz gelcegini sanmiyorum dedi türk bir kadın zaten stok değil üretimden kalktı yazmışlar
Firma kendi sitesinde eski fiyatına çekmiş. Muhtemelen temu'ya öyle demişler, Kendi sitelerinde 70 dolar. Tabii gümrük sınırı var ben sadece fiyat bildiriyorum.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,274
İsim
Bilal Tepe
Firma kendi sitesinde eski fiyatına çekmiş. Muhtemelen temu'ya öyle demişler, Kendi sitelerinde 70 dolar. Tabii gümrük sınırı var ben sadece fiyat bildiriyorum.
Yok mcu yok scu yok şöyle böyle derken 70 dolarlık mouse almadılar bazı zeki arkadaslar 😃 Allah'tan ben 2 beyaz 2 turuncu çektim siyah alacaktım da siyah cidden çok kötü duruyor heleki dongle berbat 😃

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
Muhammed emin efe
Yok mcu yok scu yok şöyle böyle derken 70 dolarlık mouse almadılar bazı zeki arkadaslar 😃 Allah'tan ben 2 beyaz 2 turuncu çektim siyah alacaktım da siyah cidden çok kötü duruyor heleki dongle berbat 😃
Haklısın bu indirim her zaman gelmez. Bazı insanlar ne olsun istiyor anlamıyorum. Tr de kıçı boklu rampage 800 lira olmuş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
mahmut kamil usta
arkadaşlar bazıları 2.4 bağlantısında hata olduğu iddaa ediyor, var mı bilgisi olan?
benim siparişim kargolanma aşamasında. Bu fiyata bir mouse aldığım için memnunum ama kullanmamı engellicek bir durum varsa bilmek isterim

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Apex'in Mcu'sunu kim yedi bana ondan lazım sipariş ettim bugün pişman etmez umarım

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Top Bottom