Neler Yeni

AJAZZ MOUSE MCU REHBERİ/KIYASLAMA/KANIT

8khz de neden bu kadar FPS düşüyor anlamadım çok mu yukleniyor CPU ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5600 ile 8khz sorunsuz kullanıyorlarmis öyle yazdı geçen biri
Çok ilginç bazen mouse kendini 8 den 4 e çeker emin mi? Daha üst işlemci ile kullanamayanlar var

Bu tamamiyle yazılımsal veya şans işi mi? 5600 kullanıyorum umarım çalışır.

Çok ilginç bazen mouse kendini 8 den 4 e çeker emin mi? Daha üst işlemci ile kullanamayanlar var

3 4 örnek attım mouse bozuktur dediler razer focus 30k sensörlü deadhader v3 PRO kullanan kişiler reddit ve technopatta 4khz de bile çoğu oyunda sorun yaşadığını dile getirmiş işlemcileri de baya güçlü .

Hacı şans yazılım ile alakası yok birileri baya kolpa atıyor adam 7950x3d ile v3 PRO razer da 4khz de takılma yapıyor diyor

Şuan apex siyah modeli stokta ben 2 adet aldım .
bilgilendirme için saol dün mavi almıştım demin siparişi iptal edip iade şeklini kupon olarak seçtim(banka iadesi beklemeden hemen sipariş tutarından düşsün diye) aynı fiyata siyah rengi aldım bir de masaj aleti ekledim sepete bedavaya geldi.

3 4 örnek attım mouse bozuktur dediler razer focus 30k sensörlü deadhader v3 PRO kullanan kişiler reddit ve technopatta 4khz de bile çoğu oyunda sorun yaşadığını dile getirmiş işlemcileri de baya güçlü .

Hacı şans yazılım ile alakası yok birileri baya kolpa atıyor adam 7950x3d ile v3 PRO razer da 4khz de takılma yapıyor diyor
O zaman bu üreticiler niye 4k 8k üretiyor saçma olur. Test ettikleri cihazları da düşünürsek ya çalışması lazım yada üretilmemesi.

i7 13700hx çalıştırabilirmi acaba 8khz de? Gerçi çalıştırabilse bile 4Khz kullanırım gibi geliyor

2 apex 1 pro aldık bakalım ne gelcek

aj159 pro ile 159apex arasındaki fark ne kadar var. farklar nelerdir kısaca

Kankam sen mevzuyu anlamadın. Bu mesajla ilgili yorum yapmadım, yaptığım içerik güzel ama anlamak istemeyen çok diyorum. Mesela 3395 yazısını görünce tüm mousları aynı sanan var diyorum. Seni destekleyici bir şey yani.
Bir mouseu sensör mcu ya göre degerlendiren zaten hata yapar bunu bilmeleri lazım alan kişilerin malzeme kalitesi yazılım desteği gibi birçok etken var

Geri