Neler Yeni

AJAZZ MOUSE MCU REHBERİ/KIYASLAMA/KANIT

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
İsrafil can
Günaydın arkadaşlar şimdi size açıklayayım mevzuyu sadece bende mi oldu yoksa diğer arkadaşlarda da oldu mu bilmiyorum ama aj159 pro modelini dün teslim aldım en başta sorun yoktu mouse yağ gibi kayıyordu sonra programını indirdim ve 2000 hz e alıp 2 tane de macro atayınca bahsettiğimiz korktuğumuz o takılmalar başladı daha sonrasında tekrar programından tüm ayarları resetleyip 1000 hz ve macrosuz bir şekilde kullanmaya devam ettiğimde sorun kalmadığnı gördüm iyi forumlar.
kaç günden geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ryzen 5 5600 yetiyor dediler
12400f yeterlimi acaba

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
Muhammed emin efe
Datasheetleri de attım burda mcu ele aldım lamzu kalitesini hayatta beklemeyin zaten o bambaşka seviye bizzat tattım 😋 ama mcu sorunlar için hemen hemen hatta resmen aynı bir mcu kullanılıyor sadece çekirdek ve ufak MHz farkı var o da olur zaten fiyat farkına bakıp konuşmak lazım
Allah için sensörün 3395(örn) olduğunu görünce tüm mouseların aynı performans vereceğini düşünenlere bu incelemeyi gelde anlat sdfsdfsdfç

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,274
İsim
Bilal Tepe
Allah için sensörün 3395(örn) olduğunu görünce tüm mouseların aynı performans vereceğini düşünenlere bu incelemeyi gelde anlat sdfsdfsdfç
? İncelememi okudun mu ? Yazdığımı okudun mu ?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,274
İsim
Bilal Tepe
Mcu ne ilk defa duyuyom? Bir çok kişi mcu nun ne olduğunu bilmiyordu bu konudan sonra öğrenecekler.
Sensör kadar önemli bir parça Bluetooth olsun bağlantı olsunz Hz olsun hepsini denetleyen organ.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,151
İsim
Diyarhan
hocam mesela 8k hz de kullanmak için nasıl bir işlemci lazım?
7800X3D
Mesaj otomatik birleştirildi:

7500F de olabilir aslında denemeden bilemeyiz.

Top Bottom