ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,814
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ryzen 5 5600 yetiyor dedilerhocam mesela 8k hz de kullanmak için nasıl bir işlemci lazım?
Ryzen 5 5600 yetiyor dedilerhocam mesela 8k hz de kullanmak için nasıl bir işlemci lazım?
kullanırsınız kullanmasına ama fpsnizi cok yerRyzen 5 5600 yetiyor dediler
7500F + 4070 Super varkullanırsınız kullanmasına ama fpsnizi cok yer
kaç günden geldiGünaydın arkadaşlar şimdi size açıklayayım mevzuyu sadece bende mi oldu yoksa diğer arkadaşlarda da oldu mu bilmiyorum ama aj159 pro modelini dün teslim aldım en başta sorun yoktu mouse yağ gibi kayıyordu sonra programını indirdim ve 2000 hz e alıp 2 tane de macro atayınca bahsettiğimiz korktuğumuz o takılmalar başladı daha sonrasında tekrar programından tüm ayarları resetleyip 1000 hz ve macrosuz bir şekilde kullanmaya devam ettiğimde sorun kalmadığnı gördüm iyi forumlar.
12400f yeterlimi acabaRyzen 5 5600 yetiyor dediler
Bilemiyorum 8khz de fps cidden çok düşüyorkaç günden geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
12400f yeterlimi acaba
20 ekimde sipariş verdim 2 kasımda bendeydikaç günden geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
12400f yeterlimi acaba
bende 29 ekimde verdim şuan uçakla geliyor da nerden gelıyorku bu benimde baya hızlı oldu20 ekimde sipariş verdim 2 kasımda bendeydi
Allah için sensörün 3395(örn) olduğunu görünce tüm mouseların aynı performans vereceğini düşünenlere bu incelemeyi gelde anlat sdfsdfsdfçDatasheetleri de attım burda mcu ele aldım lamzu kalitesini hayatta beklemeyin zaten o bambaşka seviye bizzat tattımama mcu sorunlar için hemen hemen hatta resmen aynı bir mcu kullanılıyor sadece çekirdek ve ufak MHz farkı var o da olur zaten fiyat farkına bakıp konuşmak lazım
? İncelememi okudun mu ? Yazdığımı okudun mu ?Allah için sensörün 3395(örn) olduğunu görünce tüm mouseların aynı performans vereceğini düşünenlere bu incelemeyi gelde anlat sdfsdfsdfç
Sensör kadar önemli bir parça Bluetooth olsun bağlantı olsunz Hz olsun hepsini denetleyen organ.Mcu ne ilk defa duyuyom? Bir çok kişi mcu nun ne olduğunu bilmiyordu bu konudan sonra öğrenecekler.
7800X3Dhocam mesela 8k hz de kullanmak için nasıl bir işlemci lazım?