Logitech G102 Lightsync

nacmice

80+
Reaksiyon skoru
20
1.5 ay önce mouse um bozuldu ve bu süreçte 2 tane mouse aldım ikiside berbattı şimdilerde 100 liralık mouselar çöp olmuş bende G102 almayı düşünüyorum sizce alınır mı ? (White edition alıcam)

Ben 1 haftadır kullanıyorum, gayet memnunum, elim 19 cm claw şekilde tuttuğum için bana çok rahat geliyor

Sorun varsa sorabilirsin. Kullanıyorum

Alınır
Prodigy i kullanıyorum uzun zamandır sıkıntısız kullnıyorum.

1.5 ay önce mouse um bozuldu ve bu süreçte 2 tane mouse aldım ikiside berbattı şimdilerde 100 liralık mouselar çöp olmuş bende G102 almayı düşünüyorum sizce alınır mı ? (White edition alıcam)
Okullar kapandığı zamandan beri kullanıyorum güzel hafif ve şık eğer pençe şeklinde tutuyorsan mouse alabilirsin ama lightsync al
Not:Okullar kapandığı dedim ilk vaka çıktığından beri

Bu süreçte aldığınız 2 fare ne idi?
Tekrar alınabilir G102, güzel seçim.
Ne sorunu yaşamıştınız?
gamepower bane ilk mouse umdu elime küçüktü, sol tıkı arızalıydı hızlı tıklamaları algılamıyodu o yüzden pistol vs lerinde sıkıntı yaşıyodum 3. sorunda sensörü berbattı diğer aldığım da hp nin normal bi mouse uydu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun varsa sorabilirsin. Kullanıyorum
hızlı tıklamalardı sorun oluyor mu ? algılamama gibi

gamepower bane ilk mouse umdu elime küçüktü, sol tıkı arızalıydı hızlı tıklamaları algılamıyodu o yüzden pistol vs lerinde sıkıntı yaşıyodum 3. sorunda sensörü berbattı diğer aldığım da hp nin normal bi mouse uydu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hızlı tıklamalardı sorun oluyor mu ? algılamama gibi
Hayır halen yaşamadım mc ve fps oyunlarında tekli atan silahlarla bir sorunum olmadı hala. Ve hassas olduğu için saniyede ortalama 8 den fazla kez basabiliyoesun

Geri