Alper Arıkan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Teşekkür ederimGüzel. Hayırlı olsun şimdiden.
Gayet güzel seçimler, hayırlı olsun.Alıntıyı görüntüleArkadaşlar bu ürünleri yarın almayı düşünüyorum sizce nasıllar fiyatlarına göre?
mouse .ok güzel gerisini kullanmadım efsane mouse ciddenAlıntıyı görüntüleArkadaşlar bu ürünleri yarın almayı düşünüyorum sizce nasıllar fiyatlarına göre?
TeşekkürlerGayet güzel seçimler, hayırlı olsun.
Ben en başta emin olamadım ama media markt ta denedikten sonra kesinlikle ben bunu almalıyım dedimmouse .ok güzel gerisini kullanmadım efsane mouse cidden
Bende mediamarktan indirim sepetinden 160 tl ye almıstım fakat iade ettim ama memnun olmadıgım için değil kesinlikle klavye mouse set aldıgım için..Teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben en başta emin olamadım ama media markt ta denedikten sonra kesinlikle ben bunu almalıyım dedim
Hayırlı olsun şimdidenBende mediamarktan indirim sepetinden 160 TL ye almıstım fakat iade ettim ama memnun olmadıgım için değil kesinlikle klavye mouse set aldıgım için..
Teşekkür ederimBende mediamarktan indirim sepetinden 160 TL ye almıstım fakat iade ettim ama memnun olmadıgım için değil kesinlikle klavye mouse set aldıgım için..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayırlı olsun şimdiden
Adam şuan pişman.Gayet iyi.
Eski konu.Mousepad hakkında bir bilgim yok. Ama diğerleri güzel.