Neler Yeni

Logitech g102'yi bırakamıyorum.

Gjea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Gökhan Kundakçı
Arkadaşlar çok çok uzun yıllar g300s kullandım sonrasında g102 ye geçtim. Eski ve sensörü kötü olduğu için yeni mouselere geçiyorum ama hiç bir şekilde alışamayıp geri dönüyorum. Zowie denedim glorious denedim razerin mouselerini denedim zamanında asus aldım en son geçen günlerde Ninjutso sora aldım. Sora yine elime diğerlerine göre oturan mouse oldu ama nolursa olsun oyunun o kritik noktalarında kötü sensörlü mouse ile daha iyi oynuyorum spray kontrolüm olsun movementler olsun diğer mouselerde bot gibi oynuyorum. Çözümü yok mu bu işin?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
1-2 gün zaten o mouse ile oynarsan daha kötü oynaman normal. Bir mouse'a tam alışmak 1 haftadan uzun süreyi bulabiliyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Gjea

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,466
İsim
Emre
Bro sensör olarak değil de g300s nin yapısı çok değişik olduğu için diğer mouseler eline oturmuyor psikolojik olarak. 2 gene g300s kullandım rival 300s ye geçince alışmam 1 2 hafta sürmüştü

• Beğen
Reaksiyonlar: Gjea

Gjea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Gökhan Kundakçı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1-2 gün zaten o mouse ile oynarsan daha kötü oynaman normal. Bir mouse'a tam alışmak 1 haftadan uzun süreyi bulabiliyor
Kanka g102 nin ayarlarını öğrenemedim bi türlü Debounce time si kaç o mousenin bilgin var mı

Top Bottom