edebiliyosan iade et. stok skatezleri rezalet bitane kaliteli skatez tak yağ gibi kayarteknosadan aldım hemen yanında rival 3 vardı keşke onu alsaydım bu kadar ağır bu kadar hantal maus görmedim elim kocoman çok küçük geldi sizdede bu tür sorunlar varmı
stakezin ne demek olduğunu bile bilmiyom fareyi kırdım zaten sağ tuşu yaylarını kırdım basınca çınlama sesi geliyor farem bozulmuştu benim kargo bekleyemem dedim hafta sonuydu gidip bunu almıştım yanında steel series rival 3 vardı çok pişmanım onu almadığımaedebiliyosan iade et. stok skatezleri rezalet bitane kaliteli skatez tak yağ gibi kayar
yeni switch takarak düzeltebilirsin daha önce hiç switch ve skatez söktün mü. kailh gm8.0 öneririm ama bilmiyosan hiç bulaşma garantiye yollastakezin ne demek olduğunu bile bilmiyom fareyi kırdım zaten sağ tuşu yaylarını kırdım basınca çınlama sesi geliyor farem bozulmuştu benim kargo bekleyemem dedim hafta sonuydu gidip bunu almıştım yanında steel series rival 3 vardı çok pişmanım onu almadığıma
valla faturayı çöpe atmıştım galiba kutusu bile yok hiç değişim yapmadım hiç bir fikrim yokyeni switch takarak düzeltebilirsin daha önce hiç switch ve skatez söktün mü. kailh gm8.0 öneririm ama bilmiyosan hiç bulaşma garantiye yolla
wireless almayı düşünüyorum ama war zone oynuyorum kablo çok ağır geliyor takılıyor rival 3 wireless bakıyorumyeni switch takarak düzeltebilirsin daha önce hiç switch ve skatez söktün mü. kailh gm8.0 öneririm ama bilmiyosan hiç bulaşma garantiye yolla
kanka niye öyle bişey yaptınvalla faturayı çöpe atmıştım galiba kutusu bile yok hiç değişim yapmadım hiç bir fikrim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
wireless almayı düşünüyorum ama war zone oynuyorum kablo çok ağır geliyor takılıyor rival 3 wireless bakıyorum
yok steel series kullanmıyorum şu anki farem logitech g203 steel series almayı düşünüyorum amakanka niye öyle bişey yaptınsteelseriese yaz yardımcı olurlar belki en kötü parasıyla yaptır 600 liralık mouseyi kullanamamaktan iyidir.
lan valla hepsi birbirine karıştı okuldayım kafa allak bullak.yok steel series kullanmıyorum şu anki farem logitech g203 steel series almayı düşünüyorum ama
lise son sınıf stajı yapıyorum 1650 tl maaş valla hem mekanik klavye hemde mouse alcam araştıyıroyum red switch tercihimlan valla hepsi birbirine karıştı okuldayım kafa allak bullak.
logiteche yaz yardımcı olurlarsa olurlar yoksa switch değiştirmen gerek. yeni mouse için bütçe belirt yardımcı olurum
ben şey istiyorum farenin kablosu çok ağırlık yapıyor kesin wireless istiyorum çok düşük hassasiyetlerde oynuyorum kablo çok ağır geliyorlan valla hepsi birbirine karıştı okuldayım kafa allak bullak.
logiteche yaz yardımcı olurlarsa olurlar yoksa switch değiştirmen gerek. yeni mouse için bütçe belirt yardımcı olurum
Hocam mouse kablo tutuculari var isterseniz bir arastirin.lise son sınıf stajı yapıyorum 1650 TL maaş valla hem mekanik klavye hemde mouse alcam araştıyıroyum red switch tercihim
ben şey istiyorum farenin kablosu çok ağırlık yapıyor kesin wireless istiyorum çok düşük hassasiyetlerde oynuyorum kablo çok ağır geliyor
valla hocam ben direk kablodan kurtulmak istiyom araştırıyom elim kocaman hep mauslar küçük hafif olsun diye logitechin tarzınıda hiç sevmedim internet kafede razer deathvader v2 kullandım tam elimi kavrıyoHocam mouse kablo tutuculari var isterseniz bir arastirin.
Bencede kablosuz candir böyle dedikleri gibi gecikme vesaire olmuyor g305 kullaniyorum.valla hocam ben direk kablodan kurtulmak istiyom araştırıyom elim kocaman hep mauslar küçük hafif olsun diye logitechin tarzınıda hiç sevmedim internet kafede razer deathvader v2 kullandım tam elimi kavrıyo
bütün maaşını pc'yemi bascan knk delirdin mi. neyse tr içilise son sınıf stajı yapıyorum 1650 TL maaş valla hem mekanik klavye hemde mouse alcam araştıyıroyum red switch tercihim
ben şey istiyorum farenin kablosu çok ağırlık yapıyor kesin wireless istiyorum çok düşük hassasiyetlerde oynuyorum kablo çok ağır geliyor