Neler Yeni

Logitech g203 ve Katar Pro

Solotov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Solotov Bourne
alırsan öneririm yazılımı falan çok güzel özelliklede renk seçenekleri rgbye önem veriyorsan tercihini logitechden yana kullan derim corsair biraz sade gibi
Ben fps oyunları oynuyorum. Ve bir anda döndüğümde donmalar yaratmayıp akıcı ise g203 alacağım onu merak ediyorum sadece çünkü bazıları sensörleri eski diyor ve ne gibi bir sorun yaratacağını bilmiyorum bunun

Erai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
eray
Ben fps oyunları oynuyorum. Ve bir anda döndüğümde donmalar yaratmayıp akıcı ise g203 alacağım onu merak ediyorum sadece çünkü bazıları sensörleri eski diyor ve ne gibi bir sorun yaratacağını bilmiyorum bunun
bende csgo valorant gibi oyunlar oynuyorum dediğin şeyi hiç yaşamadım gayet akıcı ve güzel

Solotov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Solotov Bourne
Teşekkür ederim g203 alacağım.ve önerdiğiniz kaliteli mouse pad modellerini aşağıya bırakabilirsiniz. Küçük olmaması iyi olur

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Enes Bahadır
sıkıntı yok sensor de hocam sen al lightsync rahatına bak. Sensorlerinin eski denmesinin sebebi daha yeni sensorler çıkıyor onun için. Bende cs go oynuyorum bi sıkıntı yok vatandan al 192 tl mi ne olması lazım bişey olursa muhattabın orası olur.

Solotov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Solotov Bourne
sıkıntı yok sensor de hocam sen al lightsync rahatına bak. Sensorlerinin eski denmesinin sebebi daha yeni sensorler çıkıyor onun için. Bende cs go oynuyorum bi sıkıntı yok vatandan al 192 TL mi ne olması lazım bişey olursa muhattabın orası olur.
Tamam hocam değerli yorumun için teşekkür ediyorum =)

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Katar Pro. Ama onun yerine HP OMEN 600 öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,606
Üyeler
164,030
Son üye
yipyipss
Top Bottom