Neler Yeni

Logitech g203 lightsinc uzunluğunda kaç cm?

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Soru başlıkta.

TamerKs

80+ Silver
Anlamadım kablo uzunluğunu mu soruyorsunuz?

Madyum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Abdullah Kahveci
Tatilde olmasak mausu ölçüp yazardım ama mousenin özellikleri kısmında yazıyordur boyu muhtemelen.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,796
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Mouse un kendi uzunlugu kaç cm almadan öğrenmek istedim sonra sorun yaratmasin diye
Eğer almadıysanız almanızı önermem. Normalde mercury sensör kullanıyor olarak bilgi verilmektedir fakat içinde mercury sensör kullanılmıyor. Katar Pro, Aorus M2 gibi modeller daha iyi bir alternatif.

Son düzenleme:

Maeve Wiley

80+ Bronze
Şuan mouse'u kullanıyorum. İyi hoş ama bu fiyata daha iyi alternatifler var. Eğer almakta ısrarcıysanız boyutunu ölçücem :D

Madyum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Abdullah Kahveci
Eğer almadıysanız almanızı önermem. Normalde sitesinde mercury sensör kullanıyor olarak bilgi verilmektedir fakat içinde mercury sensör kullanılmıyor. Katar Pro, Aorus M2 gibi modeller daha iyi bir alternatif.
Evet bende katılıyorum ben 1 yıl önce almıştım maouseyi ama sensör hakkında tam bilgim yok.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Eğer almadıysanız almanızı önermem. Normalde sitesinde mercury sensör kullanıyor olarak bilgi verilmektedir fakat içinde mercury sensör kullanılmıyor. Katar Pro, Aorus M2 gibi modeller daha iyi bir alternatif.
Onu da vermemişler ki sadece DPI ve hz yazıyor :kekw:

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Bu arada uzunluk ölçüleri:
  • Yükseklik: 116,6 mm
  • Genişlik: 62,15 mm
  • Derinlik: 38,2 mm
Ve evet G102/203 LIGHTSYNC almamalısınız. Standartları karşılamayan bir sensörü var. Bütçenizi belirtirseniz daha iyi öneriler yapabilir. Ya da onun yerine konu da açabilirsin başka.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Şuan mouse'u kullanıyorum. İyi hoş ama bu fiyata daha iyi alternatifler var. Eğer almakta ısrarcıysanız boyutunu ölçücem :D

Bu arada uzunluk ölçüleri:
  • Yükseklik: 116,6 mm
  • Genişlik: 62,15 mm
  • Derinlik: 38,2 mm
Ve evet G102/203 LIGHTSYNC almamalısınız. Standartları karşılamayan bir sensörü var. Bütçenizi belirtirseniz daha iyi öneriler yapabilir. Ya da onun yerine konu da açabilirsin başka.
Lütfen uzunluğu söyler misin bunlardan hangisi uzunluk oluyor bunu internette gördüm emin olamadım yükseklik dedigi uzunluk galiba değil mi?

Maeve Wiley

80+ Bronze
Lütfen uzunluğu söyler misin bunlardan hangisi uzunluk oluyor bunu internette gördüm emin olamadım yükseklik dedigi uzunluk galiba değil mi?
Evet, yükseklik uzunluk oluyor yani yukarıdan aşağıya boy. Genişlik ise sağdan sola boy. Derinlik neydi onu hatırlamıyorum.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Yükseklik dediğin mouseun boyu, genişlik dediği genişlik zaten, derinlik dediği yerden yüksekliği.

Top Bottom