AneX 80+ Silver Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 4,500 Reaksiyon skoru 2,181 3 Mart 2021 #1 arkadaşlar ben mouse bi kaç ay oldu alalı fakat uygulamadan renk ayarı yapınca herhangi bir oyuna girince ışıkları yanmıyor uygulamayı kapatıp oyunlara girdiğimde ışık yanıyor hangisinde sıkıntı var şimdi
arkadaşlar ben mouse bi kaç ay oldu alalı fakat uygulamadan renk ayarı yapınca herhangi bir oyuna girince ışıkları yanmıyor uygulamayı kapatıp oyunlara girdiğimde ışık yanıyor hangisinde sıkıntı var şimdi
En İyi Cevap Ryzhem 3 Mart 2021 LGHUB yazılımını indir Profiller kısmına gel Herhangi oyunu veya uygulamayı seç Ayarlara gel Profil değiştirmeyi devre dışı bırak
LGHUB yazılımını indir Profiller kısmına gel Herhangi oyunu veya uygulamayı seç Ayarlara gel Profil değiştirmeyi devre dışı bırak
Ryzhem 80+ Gold Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 9,374 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 7,035 3 Mart 2021 #2 LGHUB yazılımını indir Profiller kısmına gel Herhangi oyunu veya uygulamayı seç Ayarlara gel Profil değiştirmeyi devre dışı bırak Upvote 0 Downvote En İyi Cevap
LGHUB yazılımını indir Profiller kısmına gel Herhangi oyunu veya uygulamayı seç Ayarlara gel Profil değiştirmeyi devre dışı bırak
AneX 80+ Silver Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 4,500 Reaksiyon skoru 2,181 3 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 kilit yerinemi tıklayacağım Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 3 Mart 2021 Upvote 0 Downvote
Ryzhem 80+ Gold Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 9,374 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 7,035 3 Mart 2021 #4 AneX yazmış: Alıntıyı görüntüle kilit yerinemi tıklayacağım Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 3 Mart 2021 Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... tıkla kilide ( Ben yazılımı çok fazla bilmiyorum) Upvote 0 Downvote
AneX yazmış: Alıntıyı görüntüle kilit yerinemi tıklayacağım Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 3 Mart 2021 Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... tıkla kilide ( Ben yazılımı çok fazla bilmiyorum)