G213 Rainbow değil. 2013 tip, 3 bölge tam RGB aydınlatma, ama rainbow da değil.Mekanik değil ve Rainbow ben olsam almam.
Almayın, pişman eder.Ben almayı düşünüyorum pazartesi gibi, alırsam yazarım.
Alloy Core'da da bobin ağlaması sorunu var diye duymuştum ışıklarında, üstüne membran. O da alınmaz. Ek olarak sizin sorun yaşamamanız ürünü harika yapmıyor, lütfen.Alınır. kuzenimde var. bana sorunlu falan demedi. membran istiyorsan HyperX alloy core da bakabilirsin.
bobin ağlaması nedirG213 Rainbow değil. 2013 tip, 3 bölge tam RGB aydınlatma, ama rainbow da değil.
Almayın, pişman eder.
Alloy Core'da da bobin ağlaması sorunu var diye duymuştum ışıklarında, üstüne membran. O da alınmaz. Ek olarak sizin sorun yaşamamanız ürünü harika yapmıyor, lütfen.
3 yıldır kullanıyorum sadece ctrl tuşuna biraz sert basmak lazım onun dışında tuşları sağlamAlınmaz. Kronik tuş basmama sorunlu ve 5 yaşına basacak.
![]()
Redragon Indrah RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon Indrah RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon Indrah RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com