Logitech G213 Ses Açma Kapama Tuşu Problemi

meatball

80+
Reaksiyon skoru
100
bugün elime ulaştı itopya üzerinden aldım ,klavyeyi incelerken ses açma tuşunun basmadığını fark ettim tam ortasına basınca çalışıyor birde çok az kuvvet uyguladığım zaman basması için tuş içine giriyor ve tık ediyor sanırım altındaki silikonu kaymış ne yapabilirm garantiye göndermeli miyim birde itopya garanti süreci nasıl işliyor

bugün elime ulaştı itopya üzerinden aldım ,klavyeyi incelerken ses açma tuşunun basmadığını fark ettim tam ortasına basınca çalışıyor birde çok az kuvvet uyguladığım zaman basması için tuş içine giriyor ve tık ediyor sanırım altındaki silikonu kaymış ne yapabilirm garantiye göndermeli miyim birde itopya garanti süreci nasıl işliyor
İtopya müşteri hizmetlerini arayıp ürünü iade istediğini söyle ,hijyen ürünü diye reddederlerse servise gönder.
O tuş senin bahsettiğin gibi çalışmıyordu hatırladığım kadarı ile ,rahatça basıyordun algılıyordu.
Bu sebepten dolayı geri gönder ürünü içine sorununu yazıp.

Son düzenleme:
İtopya müşteri hizmetlerini arayıp ürünü iade istediğini söyle ,hijyen ürünü diye reddederlerse ile servise gönder.
O tuş senin bahsettiğin gibi çalışmıyordu hatırladığım kadarı ile ,rahatça basıyordun algılıyordu.
Bu sebepten dolayı geri gönder ürünü içine sorununu yazıp.
iade etmesem daha iyi olur çünkü indirimden aldım daha pahalı muhtelemen şuan itopya daki garanti süreci hakkında bilginiz varmı sıkıntı çıkartıyorlar mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşımdada var aynı klavye onda böyle bir problem yokmuş

iade etmesem daha iyi olur çünkü indirimden aldım daha pahalı muhtelemen şuan itopya daki garanti süreci hakkında bilginiz varmı sıkıntı çıkartıyorlar mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşımdada var aynı klavye onda böyle bir problem yokmuş
Sıkıntı çıkarmıyorlar da iade almazlar muhtemelen hijyen ürünü olduğu için.
Garanti süreci genelde sorunsuz oluyor ,Logitech ürünleri ile hiç deneyimim olmadı ama diğer markaların ürünlerini sorunsuz servise yolladım geri de döndü bana hiçbir ücret de talep edilmedi.

Sıkıntı çıkarmıyorlar da iade almazlar muhtemelen hijyen ürünü olduğu için.
Garanti süreci genelde sorunsuz oluyor ,Logitech ürünleri ile hiç deneyimim olmadı ama diğer markaların ürünlerini sorunsuz servise yolladım geri de döndü bana hiçbir ücret de talep edilmedi.
anladım teşekkür ederim ilgilendiğiniz için yarın bi ararım müşteri hizmetlerini

Geri