Logitech G213 vs HyperX Alloy Core

AustinYellowM4

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
311
Logitech G213 Kullandım 3 yıl Performans kalitesi herşeyi mükemmel.Hyperx alloy fps proya geçtim gerçekten bu klavyede mükemmel ama tuş kalitesi aşınma ve dayanıklılık açısından logitech daha çok beğeniyorum o yüzden Logitech G213 derim Dostum

Logitech G213 Kullandım 3 yıl Performans kalitesi herşeyi mükemmel.Hyperx alloy fps proya geçtim gerçekten bu klavyede mükemmel ama tuş kalitesi aşınma ve dayanıklılık açısından logitech daha çok beğeniyorum o yüzden Logitech G213 derim Dostum
Logitech in desteği de baya iyi diye duydum.

• Beğen
Reaksiyonlar: ync_
Logitech G213 iyidir hocam. Kendimde kullanıyorum. Yazılım üzerinden de kontrol ediliyor. Alabilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: ync_
Bu yorum çok açıklayıcı ve güzel olmuş bence bu cevap yeter bu konuya.

Allahım öğlenden beri şu yorumu arıyorum ya millet logitech i gömüyor hyperx i yüceltiyor neden diyorum cevap yok ,çok teşekkür ederim valla kendi adıma xD

Arkadaşlar sizce hangi klavye tercih edilmeli? Yardımcı olursanız sevinirim.
G213 kullanıyorum. Memnunum.
Aklında olan sorular var ise sorabilirsin.

G213 kullanıyorum. Memnunum.
Aklında olan sorular var ise sorabilirsin.
Neden g213 ü bu kadar gömüyorlar biliyor musun? Tanıdığım ve kullanan herkes memnun ama gözüm çok korktu açıkçası.
Görünüş olarak pavyonvari bir aydınlatma istemediğim için G213 almak istiyorum sen hiç sıkınıt yaşadın mı Yay sertliği veya tuş basmaması tarzında

Neden g213 ü bu kadar gömüyorlar biliyor musun? Tanıdığım ve kullanan herkes memnun ama gözüm çok korktu açıkçası.
Görünüş olarak pavyonvari bir aydınlatma istemediğim için G213 almak istiyorum sen hiç sıkınıt yaşadın mı Yay sertliği veya tuş basmaması tarzında
G213 ben alırken bazı kişiler bana da kötülemişti. Şimdi sana görüşlerimden bahsedeyim.

( + ) Yönleri
- Klavye sade ve şık
- Tuşları basımı normal ne sert ne yumuşak.
- GHUB gerçekten çok basit ve kullanışlı
- Üstünde ışık kapama tuşunun olması mükemmel
- Üstüne Oyun modu tuşu olması güzel
- Multimedya tuşları gerçekten güzel
- Büyük enter olması güzel
- Bilek desteği olması çok güzel ve uzunluğu çok yeterli
- Klavye yerinden hiç kaymıyor. Bu mükemmel
- Işıklandırma kusursuz ve mükemmel, neredeyse tüm tuşlar eşit ışık şiddetine sahip

( - ) Yönleri
- Enter tuşu diğer tuşlara göre sallanıyor
- RShift tuşu diğer tuşlara göre sallanıyor
- Space tuşunun sağ tarafına basınca bazen gıcırdıyor
- RSHİFT tuşu diğer tuşlara göre üstte basıyor
- Bilek desteği çok fazla iz bırakıyor
- Klavyedeki tuşların üstüne su damladığında ya da ter olduğunda ciddi derecede iz bırakabiliyor.
- Klavyenin üstünde FN tuşu olmaması benim için bir eksi
- Tuş yapıları köşeli olduğundan futbol oyununu klavye ile oynamaya çalıştığınızda parmaklarınız acıyabiliyor
- Işık şiddeti çok fazla değil, Standart.

Bu sorunları sadece bende yaşıyor olabilirim. Kısaca benim sorunlarım bunlar.
Kaç TL alacağına bağlı. 400TL etmez ama 300TL civarı eder.
Bu klavyeyi kötüleyenlerin bence en büyük nedeni 300 - 350TL fiyat aralığına mekanik klavyelerin olması.

G213 ben alırken bazı kişiler bana da kötülemişti. Şimdi sana görüşlerimden bahsedeyim.

( + ) Yönleri
- Klavye sade ve şık
- Tuşları basımı normal ne sert ne yumuşak.
- GHUB gerçekten çok basit ve kullanışlı
- Üstünde ışık kapama tuşunun olması mükemmel
- Üstüne Oyun modu tuşu olması güzel
- Multimedya tuşları gerçekten güzel
- Büyük enter olması güzel
- Bilek desteği olması çok güzel ve uzunluğu çok yeterli
- Klavye yerinden hiç kaymıyor. Bu mükemmel
- Işıklandırma kusursuz ve mükemmel, neredeyse tüm tuşlar eşit ışık şiddetine sahip

( - ) Yönleri
- Enter tuşu diğer tuşlara göre sallanıyor
- RShift tuşu diğer tuşlara göre sallanıyor
- Space tuşunun sağ tarafına basınca bazen gıcırdıyor
- RSHİFT tuşu diğer tuşlara göre üstte basıyor
- Bilek desteği çok fazla iz bırakıyor
- Klavyedeki tuşların üstüne su damladığında ya da ter olduğunda ciddi derecede iz bırakabiliyor.
- Klavyenin üstünde FN tuşu olmaması benim için bir eksi
- Tuş yapıları köşeli olduğundan futbol oyununu klavye ile oynamaya çalıştığınızda parmaklarınız acıyabiliyor
- Işık şiddeti çok fazla değil, Standart.

Bu sorunları sadece bende yaşıyor olabilirim. Kısaca benim sorunlarım bunlar.
Kaç TL alacağına bağlı. 400TL etmez ama 300TL civarı eder.
Bu klavyeyi kötüleyenlerin bence en büyük nedeni 300 - 350TL fiyat aralığına mekanik klavyelerin olması.
Teşekkürle yardımınız için

Geri