hala satış varmı yoksa kişiden mi aldınızHocam indirime girer mi bilmem ama sahibindende ucuza bulabilirsiniz. Ben dün sıfır olarak 8800TL'ye aldım vitessiz. 9000 idi pazarlık ile 8800'e indirdim.
Dükkandan aldım, hayat elektronik diye dükkandan. İstanbul bahçelievlerde.hala satış varmı yoksa kişiden mi aldınız
Bende alayım olmadı ordanDükkandan aldım, hayat elektronik diye dükkandan. İstanbul bahçelievlerde.
Link alabilirmiyimDükkandan aldım, hayat elektronik diye dükkandan. İstanbul bahçelievlerde.
Buyrun hocam.Bende alayım olmadı ordan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Link alabilirmiyim
ürünün garantisi varmı bende düşünüyorums garantisisiz almayaı düşünmüyorumBuyrun hocam.
Mağazaya sorun hocam. Bilgim yok maalesef.ürünün garantisi varmı bende düşünüyorums garantisisiz almayaı düşünmüyorum
6 Ay kendileri garanti veriyor.ürünün garantisi varmı bende düşünüyorums garantisisiz almayaı düşünmüyorum
Katılıyorum özellikle şu anki fiyatlarda ikinci el almak yatırım olarak daha mantıklı. Sıfır almak direkt zarar yazıyor çünkü sıfıra yakın fiyatlara satmak imkansız. İkinci el alıp beğenmediğin zaman zararsız hatta biraz karla satmak daha mantıklı.Direksiyon seti gibi ürünler genelde bir hevesle alınıp çabuk sıkılınıyor doğal olarak da ikinci elde sıfıra yakınlarını bulmak oldukça kolay. O yüzden sıfır almaktansa temiz bir ikinci el almak bana daha mantıklı geliyor.
memnunmusun pekiHocam indirime girer mi bilmem ama sahibindende ucuza bulabilirsiniz. Ben dün sıfır olarak 8800TL'ye aldım vitessiz. 9000 idi pazarlık ile 8800'e indirdim.
Memnunum, bi sorun çıkmadı.memnunmusun peki