g300s kullanmistim sol tik kolay bozuluyor. Okudugum yerlerde de kolay bozuldugu yaziliyordu. g300s alma bencesizce hangisini almalıyım
elim küçükde zaten 10 cm falandır herhaledDostum G300s alınmaması gereken bir mouse, hem çok küçük hem de sensörü çok eski, Mercury sensörden daha kötü.
Elinin uzunluğu 20 cm ve altındaysa ve eni 10 cm ve altındaysa G102 Prodigy/LightSync çok daha iyi olur.
3. Senemi dolduracağım ama eski teknoloji olduğu için önermiyorum Logitech mouse'lar kolay kolay bozulmaz. G102 öneririm.g300s kullanmistim sol tik kolay bozuluyor. Okudugum yerlerde de kolay bozuldugu yaziliyordu. g300s alma bence
Elinin eni 10 cm'den küçüktür diyorsun, ölç de garanti olsun.elim küçükde zaten 10 cm falandır herhaled
g203 var bide g102 var hangisini almalıyımElinin eni 10 cm'den küçüktür diyorsun, ölç de garanti olsun.
Her şekilde G102 Prodigy/LightSync sana daha iyi olur zaten, onu al geç.
İkisi de aynı mouse dostum, sadece başka yerlerde satıldığı için ismi öyle, bir farkları yok.g203 var bide g102 var hangisini almalıyım
rgb ile argb arasındaki fark nedir pekiİkisi de aynı mouse dostum, sadece başka yerlerde satıldığı için ismi öyle, bir farkları yok.
Ama Prodigy ile LightSync'in arasında fark var.
Prodigy normal RGB, LightSync ise ARGB.
LightSync olanı birazcık daha pahalı oluyor, istediğini alabilirsin.
Ben g300s kullandim kolay bozulmustu. Her logitech mouse icin konusmuyorum.3. Senemi dolduracağım ama eski teknoloji olduğu için önermiyorum Logitech mouse'lar kolay kolay bozulmaz. G102 öneririm.