Merhabalar bugün vatan'a steelseries nova 1 almak için gittim. Vatan'da çalışan bir personelle beraber ürün hakkında bilgi alırken steelseries'lerin wireless versiyonlarına baktım ve bütçemin max 3.5 olduğunu söyledim. Oradaki personel de bana logitech g321 lightspeed önerdi ve indirimdeydi. 200 tl fazla verip wireless almak işime gelirdi aslında ve oradaki personel de kulaklığı güzel bi övdü. Ben de kulaklık konusunda cahilim açıkcası ve yıllardır logitech fare klavye kullanıcısı olarak logitech'in daha iyi olacağını düşünüp onu aldım. Şimdi kulaklığı kullanıyorum ama sesi az çıkıyor yani en full seste ortalama ses yüksekliği sağlıyor hatta film izlerken ve oyun oynarken kulaklıkla zor duyuyorum. Bu sorun müziklerde de yaşanırken müziklerde bi tık daha iyi performans veriyor. Oyunlarda ise silah sesleri inanılmaz derecede boğuk ve az geliyor. Acaba sorunlu ürünü mü aldım. Kullananlar izlenimlerini anlatabilir mi lütfen? Ayrıca kulaklık kulağımı acıtıyor. Süngerler yeterli ama süngerin ortası bilgiğin boş plastik yani direkt hoparlörün kendisini görüyorum ortasında bir süngeri yok direkt plastiğe kulağım değiyor. Sizce steelseries nova 1 mi almalıyım? sırf wireless diye aldım logitech'i ama şuan memnun değilim.