Steelseries daha iyi, yurt dışında g502 nin rakibi, fps oyunları oynuyorsan süper.elimde şuanda iki adet mouse var birisi steelseries aerox 3 diğeri logitech g402.
kullanım detaylarınızı ve hangisini neden tercih etmem gerektiğini anlatabilir misiniz ?
Ne amaçla kullanicaksin veya hangi tutuş şekline sahipsin obez mouselar mi sana hitap ediyor yoksa ortalama veya küçük mouselar mielimde şuanda iki adet mouse var birisi steelseries aerox 3 diğeri logitech g402.
kullanım detaylarınızı ve hangisini neden tercih etmem gerektiğini anlatabilir misiniz ?
yani ikisi de hoşuma gidiyor ama g402 çok kullanınca elimi ağrıtıyor, aerox3 çok daha hafif ama diğerine göre de tutuşu garip hissetiriyor iki ucu b*klu değnek oldu bana yaniNe amaçla kullanicaksin veya hangi tutuş şekline sahipsin obez mouselar mi sana hitap ediyor yoksa ortalama veya küçük mouselar mi
çok yuvarlak o tarz sevmiyorumikisinide satıp dragonfly f1
evet valoda baya bir fark hissettim diğeri çok ağırmışSteelseries daha iyi, yurt dışında g502 nin rakibi, fps oyunları oynuyorsan süper.
O kadar da ağır değil ya.yani ikisi de hoşuma gidiyor ama g402 çok kullanınca elimi ağrıtıyor, aerox3 çok daha hafif ama diğerine göre de tutuşu garip hissetiriyor iki ucu b*klu değnek oldu bana yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok yuvarlak o tarz sevmiyorum
evet valoda baya bir fark hissettim diğeri çok ağırmış
E o zaman aerox daha mantikli zaten 402 den daha iyi bi mouse ama benim önerim koy ikisinide ilana sat wierless düzgün bi mouse alyani ikisi de hoşuma gidiyor ama g402 çok kullanınca elimi ağrıtıyor, aerox3 çok daha hafif ama diğerine göre de tutuşu garip hissetiriyor iki ucu b*klu değnek oldu bana yani
çok yuvarlak o tarz sevmiyorum
evet valoda baya bir fark hissettim diğeri çok ağırmış
o zaman aerox 3 wirelessE o zaman aerox daha mantikli zaten 402 den daha iyi bi mouse ama benim önerim koy ikisinide ilana sat wierless düzgün bi mouse al