Logitech g403 hero nasıldır ?

650 IPS farkı hissediliyor bu arada. :)
Sen 16,51 m/s hızda mouse çevir, sana G Pro X Superlight almazsam ben neyim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yurt dışından getirtip.

650 IPS farkı hissediliyor bu arada. :)
Madem 400 ile 650 IPS farkı önemli.

:)

Yurt dışından getirtip.

Madem 400 ile 650 IPS farkı önemli.

:)
400 IPS fare de kullandım, 650 IPS de. Arada hissedilebilir bir fark vardı.

deathadder bir tık daha önde gibi geldi bana ama arada ucurum farklar olduğunu zannetmiyorum. Sitelerinden Ölçülerine bak ve eline hangisi ouyuyorsa onu al, En iyi mouse eline oturan mousedir. Ama sana FPS oyunları için tavsiyem Bende bir fps oyuncusu olarak. Zowienin modellerine bakabilirsin. Aşırı kaliteli ürünleri var bende ec2b modelini kullanıyorum. Gösterişten uzak tamamen performans odaklı. Sırasıyla Rampage logitech Razer hepsini kullandım. Bu fps oyunları için tasarlanmış özel bir mouse. Türkiyede stok sorunu var suanda çok fazla model kalmadı ama düşünürsen yardımcı olurum biraz bilgim var. o konuda.

deathadder bir tık daha önde gibi geldi bana ama arada ucurum farklar olduğunu zannetmiyorum. Sitelerinden Ölçülerine bak ve eline hangisi ouyuyorsa onu al, En iyi mouse eline oturan mousedir. Ama sana FPS oyunları için tavsiyem Bende bir fps oyuncusu olarak. Zowienin modellerine bakabilirsin. Aşırı kaliteli ürünleri var bende ec2b modelini kullanıyorum. Gösterişten uzak tamamen performans odaklı. Sırasıyla Rampage logitech Razer hepsini kullandım. Bu fps oyunları için tasarlanmış özel bir mouse. Türkiyede stok sorunu var suanda çok fazla model kalmadı ama düşünürsen yardımcı olurum biraz bilgim var. o konuda.
Deathadder v2 de karar kıldım dostum. Umarım beni üzmez :D

Bence güzel ama DeathAdderV2 daha iyi aslında.
Ben tasarımını beğeniyorum

3 yıldır Logitech kullanıyorum para olsa değiştirecem.

Logitech pişmanlıktır.

Deathadder v2 nin sol tıkının çok hassas olduğunu oyun oynarken yanlışlıkla bastığını söyleyenler var. forumda gördüm. Kullanan birileri aydınlatabilir mi beni ? Gerçekten o kadar hassas mıdır ?

Geri