neyinden pişmansın sol taraftan ses gelme muhabbeti mibence logitech kulaklıklara bu fiyata alınmaz g535 1599tl den aldım bin pişmanım
aynn kafayı yediriyor onu geçtim dışarı tüm sesi veriyor ve şarjı nerdeyse 1 gün gitmesi gerekiyorken full kullanımda max yarım gün gidiyor ses e zaten hiç bir şey demiyorum berbat bence blackshark v2x den geçtim pişmanım + yok kulaklığın iade edecem zaten garantiye gönderdim gelen üründe de aynı sorun olduğu için bir daha göndermeye üşendim garanti zaten daha da kötü 30-31 günde anca o da o kadar uğraştıktan sonra geldi ürünneyinden pişmansın sol taraftan ses gelme muhabbeti mi
Sende bir sıkıntı var soldan ses gelme konusunda haklısın ama benimkinin şarjı baya baya gidiyoduaynn kafayı yediriyor onu geçtim dışarı tüm sesi veriyor ve şarjı nerdeyse 1 gün gitmesi gerekiyorken full kullanımda max yarım gün gidiyor ses e zaten hiç bir şey demiyorum berbat bence blackshark v2x den geçtim pişmanım + yok kulaklığın iade edecem zaten garantiye gönderdim gelen üründe de aynı sorun olduğu için bir daha göndermeye üşendim garanti zaten daha da kötü 30-31 günde anca o da o kadar uğraştıktan sonra geldi ürün
Ses kasma konusunda da ben blackshark v2 kullandım ses kartlı olan model g535 daha iyidi ses konusunda da güzeldi yaniSende bir sıkıntı var soldan ses gelme konusunda haklısın ama benimkinin şarjı baya baya gidiyodu
valla bu 2 ürün daha da uğraşmak istemiyorum her gelen ürün aynı parasına da değmedi tek avantajı kablosuz olması onun dışında pek bir artısı yok o yüzden iade edecem bir daha da logitech almamSende bir sıkıntı var soldan ses gelme konusunda haklısın ama benimkinin şarjı baya baya gidiyodu