Neler Yeni

🔥İndirim Logitech G435 1499 lira SATICI AMAZON TR

ardaaq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
arda bayram
beyler alınmaz gidin 100 200 tl daha koyun barracuda x alın tüm sorunlarınızı çözecektir

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Ömer Murat KARACA
Az daha koyup G535 almak çok daha mantıklı. 8 ay kullandım G435'i, 2. El 1 aylık 700'e almıştım. Gayet memnun kaldım. 2 aydır G535 kullanıyorum 1600'e aldım İtopyadan. Bundan da memnunum ve arada belirgin şekilde (Özellikle 10-12 saat daha uzun kullanım süresi ve dışarıda mikrofon) fark var.

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
neyinden pişmansın sol taraftan ses gelme muhabbeti mi
aynn kafayı yediriyor onu geçtim dışarı tüm sesi veriyor ve şarjı nerdeyse 1 gün gitmesi gerekiyorken full kullanımda max yarım gün gidiyor ses e zaten hiç bir şey demiyorum berbat bence blackshark v2x den geçtim pişmanım + yok kulaklığın iade edecem zaten garantiye gönderdim gelen üründe de aynı sorun olduğu için bir daha göndermeye üşendim garanti zaten daha da kötü 30-31 günde anca o da o kadar uğraştıktan sonra geldi ürün

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,688
İsim
Kerem Çavuş
aynn kafayı yediriyor onu geçtim dışarı tüm sesi veriyor ve şarjı nerdeyse 1 gün gitmesi gerekiyorken full kullanımda max yarım gün gidiyor ses e zaten hiç bir şey demiyorum berbat bence blackshark v2x den geçtim pişmanım + yok kulaklığın iade edecem zaten garantiye gönderdim gelen üründe de aynı sorun olduğu için bir daha göndermeye üşendim garanti zaten daha da kötü 30-31 günde anca o da o kadar uğraştıktan sonra geldi ürün
Sende bir sıkıntı var soldan ses gelme konusunda haklısın ama benimkinin şarjı baya baya gidiyodu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sende bir sıkıntı var soldan ses gelme konusunda haklısın ama benimkinin şarjı baya baya gidiyodu
Ses kasma konusunda da ben blackshark v2 kullandım ses kartlı olan model g535 daha iyidi ses konusunda da güzeldi yani

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
valla bu 2 ürün daha da uğraşmak istemiyorum her gelen ürün aynı parasına da değmedi tek avantajı kablosuz olması onun dışında pek bir artısı yok o yüzden iade edecem bir daha da logitech almam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,454
Üyeler
163,500
Son üye
cihatderler
Top Bottom